Γιώργος Καράβας: «Δεν ξέρω να απαντήσω γιατί τα κατάφερα» [vid]
Μετά από πολλές συνεργασίες στο εξωτερικό βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα
LIFESTYLE

Γιώργος Καράβας: «Δεν ξέρω να απαντήσω γιατί τα κατάφερα» [vid]

Γιώργος Καράβας: Το μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή The 2Night Show το βράδυ της Πέμπτης.

Γιώργος Καράβας: Ο coach του GNTM και επιτυχημένο μοντέλο ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Με τον Γρηγόρη συζήτησαν για πολλά και αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη του πορεία στον χώρο του μόντελινγκ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το μυστικό της επιτυχίας του, ο Γιώργος Καράβας σημείωσε χαρακτηριστικά, «δεν ξέρω να απαντήσω γιατί τα κατάφερα. Είχα σίγουρα επιμονή και υπομονή. Ηττημένος σε αυτή τη δουλειά γυρνάς πίσω τις περισσότερες φορές. Το πόσο θα σκληραγωγηθείς και θα επιμείνεις σε αυτό που θέλεις να καταφέρεις έγκειται στην ψυχοσύνθεση σου. Δεν σου κρύβω έκλαψα αρκετές φορές, στεναχωρήθηκα αρκετές φορές, αμφέβαλα για τον εαυτό μου ακόμα περισσότερες φορές αλλά αυτή είναι η ζωή».

«Είμαι τρομερά ανυπόμονος, με κάποιο μαγικό τρόπο όλο αυτό μετατρέπεται σε υπομονή. Δεν ξέρω πως λειτουργεί αν και δεν είναι στις αρετές μου» πρόσθεσε το γοητευτικό μοντέλο. «Αρκετές φορές είπα πως θέλω να τα παρατήσω. Το 2009 έληξε η αναβολή μου και είπα πως τελειώνω από τη στιγμή που μπαίνω στο ναυτικό. Βγαίνω έξω, λέω στον ατζέντη μου πως ίσως να μην δουλέψουμε και αποδέχθηκα τότε τον εαυτό μου στο 100%».

Όσον αφορά στο GNTM, «Εγώ στο GNTM προσπάθησα να δώσω μόνο τη μόδα και να τους δείξω με την εμπειρία μου τι πρέπει να κάνουν, το είδα σαν κάστινγκ», είπε με τον Γρηγόρη να λέει: «Εγώ πιστεύω πως αν του χρόνου ξαναγίνει και είσαι εκεί, θα είσαι τελείως διαφορετικός. Μη σε πειράξει η φράση που θα πω, θα γίνεις τηλεοπτικό ζώο. Σε αυτή τη ζούγκλα που σε καλωσόρισα κάποια ένστικτά έρχονται και γίνονται τηλεοπτικά», του είπε μεταξύ άλλων.

Read more