Γιώργος Καπουτζίδης: Μήνυμα σε όσους νιώθουν διαφορετικοί – «Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα» [vids]
Αποδεικνύει γιατί είναι τόσο ψηλά στην αγάπη του κόσμου
LIFESTYLE

Γιώργος Καπουτζίδης: Μήνυμα σε όσους νιώθουν διαφορετικοί – «Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα» [vids]

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο ηθοποιός και σεναριογράφος ήταν καλεσμένος της Νάντιας Κοντογεώργη στην εκπομπή φλΕΡΤ.

Γιώργος Καπουτζίδης: Ένας από του πιο επιτυχημένους σεναριογράφους και δημιουργός του «Παρά Πέντε» μίλησε με την συνάδελφό του για τα σχέδιά του για τη νέα σεζόν.

Ο ηθοποιός μίλησε για την ευθύνη που φέρουν οι άνθρωποι που έχουν δημόσιο λόγο αλλά έκανε και πιο πιο προσωπικές εξομολογήσεις ώστε να δώσει ένα μήνυμα στα παιδιά που δυσκολεύονται με τη σεξουαλικότητά τους.

«Ζούμε σε πολύ περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στον δημόσιο λόγο. Θα ακούσουν πάρα πολλά πράγματα αυτά τα παιδιά» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Να μην ακούσετε τίποτα παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι η δικιά μου η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, φυσικά και με οδήγησε να είμαι λίγο πιο κλειστός στην εφηβεία μου. Αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ να ονειρεύομαι, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου» είπε.

Και συνέχισε αναφερόμενος στους γονείς του και πόσο πολύ τον βοήθησαν με την αγάπη τους,  «Είχα τη χαρά την τιμή να έχω γονείς, δύο ανθρώπους υπέροχους που μπορεί να μην τους ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά η αγάπη για το παιδί τους είναι εκεί και το τι θα πει ο κόσμος είναι εδώ κάτω» είπε. Παλαιότερα μάλιστα είχε δηλώσει ότι, «Οι γονείς να είναι περήφανοι για τα γκέι παιδιά τους, να τα αγαπούν, να καταλάβουν ότι δεν είναι ντροπή να είσαι γκέι, ντροπή να είσαι τεμπέλης, κουτσομπόλης και αχαΐρευτος».

Όσον αφορά κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισε την εφηβεία του, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε, «Όλα καλά, θα ζοριστείτε σε κάποια φάση, αν βλέπετε ανθρώπους που σας τη μπαίνουν, σας τι λένε δεν χρειάζεται να κάνουμε παρέα με όλους. Θα βρείτε ανθρώπους με τους οποίους θα περάσετε πάρα πολύ ωραία και θα συνεννοηθείτε» πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης και συμπλήρωσε: «Εγώ έτσι το αντιμετώπισα, κλείστηκα λίγο στο δωμάτιό μου, κάποια χρονάκια και από το πανεπιστήμιο και μετά όλα ήταν καλύτερα».

Θέλησε όμως να ζητήσει συγνώμη για ένα συγκεκριμένο επεισόδιο του «Παρά Πέντε» που περιλάμβανε μια συζήτηση με τρανσφοβικά αστεία μέσα.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδος γιατί τον αγώνα τους για να είναι αυτοί που είναι, για να βρουν τον εαυτό τους, για να γίνουν αυτό που θέλουν να είναι, εγώ τον αντιμετώπισα με αστειάκια και χιουμοριστικά και το αν έκοψες το όργανό σου. Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο του άλλου και το πώς θέλει να είναι».

«Θέλω να ξέρουν ότι εκτιμώ αφάνταστα τον αγώνα τους και στηρίζω τον αγώνα τους και των οικογενειών τους».

Read more