Γιώργος Καπουτζίδης: «Ευτυχισμένος θέλω να είμαι – Αν θελήσω να αποκτήσω παιδί θα βρω τον τρόπο» [vids]
Η παρουσία του στην στην τηλεόραση φέρνει μόνο θετικά συναισθήματα
LIFESTYLE

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ευτυχισμένος θέλω να είμαι – Αν θελήσω να αποκτήσω παιδί θα βρω τον τρόπο» [vids]

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Γιώργος Καπουτζίδης: Μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου για τα παιδικά του χρόνια, την ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς του αλλά και κάποια μελλοντικά του σχέδια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν μιλάει για πρώτη φορά για την παιδική του ηλικία και τα συναισθήματα που βίωσε κατά τη διάρκεια της συνειδητοποίησης της σεξουαλικότητάς του. Αυτό που θέλει πραγματικά να κάνει είναι να  βοηθήσει τα νέα παιδιά με τις δικές του εμπειρίες να βρουν τον δικό τους δρόμο.

«Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι».

«Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ότι λέω και ότι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω. Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει».

«Δεν δέχθηκα bullying, προστάτεψα τον εαυτό μου, αλλά είχα και δυνατή προσωπικότητα. Σαν διαδικασία είναι πολύ αγχωτική για ένα παιδί, για έναν έφηβο. Και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε όμως και για το πως βλέπει το μέλλον.

«Δεν γνωρίζω ποιο είναι το όνειρο της καλής προσωπικής ζωής γιατί αυτό μεταλλάσσεται. Όταν είσαι 13-15 χρονών και βλέπεις, εγώ τουλάχιστον, μόνο σκοτάδι βλέπεις, δεν βλέπεις κάποια προοπτική ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Στην πορεία μεγαλώνοντας και όσο εξελίσσονται τα πράγματα και όσο αλλάζουν τα πράγματα αρχίζεις να βλέπεις ότι ναι, θα μπορούσα να κάνω οικογένεια, θα μπορούσα ίσως να κάνω και παιδί».

»Δεν ξέρω αν είναι το θέλω μου, αν θελήσω θα το κάνω πραγματικότητα. Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά».

Αλλά νιώθω ότι είμαι σε μια φάση, όπου στα επόμενα δύο χρόνια θα το δω λίγο πιο ξεκάθαρα το μέλλον μου. Ευτυχισμένος θέλω να είμαι», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Read more