Γιώργος Αγγελόπουλος: Mια συγκινητική αποκάλυψη [vid]
Ο «Φύλακας άγγελος» είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα
LIFESTYLE

Γιώργος Αγγελόπουλος: Mια συγκινητική αποκάλυψη [vid]

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής Alpha Παντού τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο πρώην παίκτης του surviror είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε ότι έχει να κάνει με τα κακοποιημένα παιδιά.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Alpha Παντού μεταξύ άλλων, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σωματείο «Φύλακας Άγγελος», το οποίο ίδρυσε μαζί με τον Τάσο Ντούγκα και τη Ράνια Κωστάκη. Μίλησε, μάλιστα, για την ιστορία ενός παιδιού που τον συγκλόνισε.

«Το εύκολο είναι να κρίνουμε, το δύσκολο είναι να σκύψουμε να δούμε το πρόβλημα», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Και πρόσθεσε: «Μετά από μια παρουσίαση του βιβλίου μου στη Θεσσαλονίκη, μας προσέγγισε ένα παιδί 14 ετών και μας ζήτησε διακριτικά να μας μιλήσει. Το παιδί κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πατέρα του. Αφορούσε σε έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας του αλκοολισμού.

Πρέπει να τονίσουμε ότι σε έναν εθισμό πάσχει όλη η οικογένεια. Το εύκολο είναι να κρίνουμε, το δύσκολο είναι να σκύψουμε να δούμε το πρόβλημα. Έτσι μόνο θα καλυτερεύσουμε όλων τη ζωή, όχι μόνο του παιδιού. Στη συνέχεια είδα πολύ χειρότερα περιστατικά…», είπε χαρακτηριστικά.

Το συγκεκριμένο παιδί, όπως είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ζει πλέον με τη γιαγιά και τον παππού του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε μιλήσει για το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος» και σε συνέντευξη του στον Real FM 107.1 και τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά. «Μέσα από όλα όσα μου έχουν συμβεί τελευταία, μου δίνεται ένα βήμα να επικοινωνήσω σε περισσότερους ανθρώπους κάποια πράγματα. Έτσι, ενώσαμε κατά κάποιο τρόπο τις δυνάμεις μας, αν και είμαστε εντελώς διαφορετικοί μεταξύ μας και κάνω πραγματικότητα, παρέα με τους φίλους και συνεργάτες, ένα όνειρο ζωής. Μου δόθηκε η ευκαιρία μέσα από όλα αυτά που μου συνέβησαν να υλοποιηθεί πιο γρήγορα» τόνισε ο Αγγελόπουλος.

Read more