Γιάννης Πάριος: Ο έρωτας, ο γάμος και ο ταλαντούχος Νικόλας Βαρθακούρης [vid]
Είναι πολύ υπερήφανος για τα τέσσερα παιδιά του
LIFESTYLE

Γιάννης Πάριος: Ο έρωτας, ο γάμος και ο ταλαντούχος Νικόλας Βαρθακούρης [vid]

Γιάννης Πάριος: Ο τραγουδιστής του έρωτα βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, το βράδυ της Τρίτης.

Γιάννης Πάριος: Στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Πάριος κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε με τον Νίκο Χατζηνικολάου και για τον μικρότερο γιο του, Νικόλα Βαρθακούρη, που ασχολείται με την μουσική και πρόσφατα συστήθηκε και στο ευρύ κοινό.

«Ήταν έκπληξη αλλά εμένα και τον Χάρη δεν μας εξέπληξε τόσο» ανέφερε ο Γιάννης Πάριος, για την ενασχόληση του Νικόλα με τη μουσική.

«Από 8 ετών, καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης κι έπαιζε μια μελωδία. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοιτάει και λέει σήκω επάνω να το παίξω εγώ αυτό. Κάθεται, με κοιτάει ο Χάρης και μου λέει μπαμπά τι θα κάνουμε με αυτόν εδώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ξέρει ότι δεν συμφωνώ με το στιλ μουσικής του αλλά ούτε διαφωνώ με τη νέα γενιά. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο».

Στη συνέχεια ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τον έρωτα και τον γάμο. Ο πρώτος γάμος του Γιάννη Πάριου ήταν με τη Ντίνα Μαρκοπούλου και η δεύτερη με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

«Πρώτα από όλα παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Δεύτερος παντρεύεσαι μια γυναίκα εάν έχεις κάνει παιδιά μαζί της σεβόμενος τα παιδιά. Γιατί όταν σέβεσαι τη μάνα τους, σέβεσαι εκείνα και τον εαυτό σου. Κατά τα άλλα δεν ξέρω τι να σου πω».

«Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε. Δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν του πήγαινα ή δεν τον πήγαινα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο το επάγγελμα σε αυτό. Μετανιώνω τώρα που δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου. Αφιέρωνα όλη μου την αγάπη», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Πάριος.

Read more