Γιάννης Πάριος: Δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ από τα έσοδα του νέου του δίσκου [vid]
Μια συγκινητική πρωτοβουλία του τραγουδιστή
LIFESTYLE

Γιάννης Πάριος: Δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ από τα έσοδα του νέου του δίσκου [vid]

Γιάννης Πάριος: Ο αγαπημένος τραγουδιστής κάνει μαι δωρεά αγάπης.

Γιάννης Πάριος: Προσφέρει μέρος των εσόδων του νέου του άλμπουμ «Αχ Αγάπη – Αχ Έρωτα» για την αγορά δύο κλινών ΜΕΘ.

Σήμερα, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, παρουσία του Γιάννη Πάριου, της Μαργαρίτας Μάτσα – Διευθύνουσας Συμβούλου της MINOS EMI/UNIVERSAL, του Δημήτρη Παπαδάτου – Διευθυντή πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ, του Βαγγέλη Σπάρταλη – Γενικού Διευθυντή Oμίλου Real Group, του Χαράλαμπου Τουμπέκη – Διοικητού του νοσοκομείου και του Σαράντη Ευσταθόπουλου – Υποδιοικητή του νοσοκομείου, παραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν στο νοσοκομείο Μεταξά οι δύο κλίνες Μ.Ε.Θ. δωρεά των Γιάννη Πάριου.

Έτσι ολοκληρώθηκε η συγκινητική πρωτοβουλία του Γιάννη Πάριου να προσφέρει τα έσοδα από το νέο του διπλό άλμπουμ ΑΧ ΑΓΑΠΗ -ΑΧ ΕΡΩΤΑ υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας με την υποστήριξη των χορηγών που προαναφέρονται.

Ο τραγουδιστής πήγε σήμερα στο νοσοκομείο και μίλησε στους δημοσιογράφους για την σημαντική αυτή κίνηση τονίζοντας πως ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, καθώς και η αδερφή του αυτήν την περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα.

«Εύχομαι να είναι πάντα τα κρεβάτια που φέραμε για τη ΜΕΘ άδεια. Να μην είναι κανείς πάνω. Μακάρι να ήταν όρθιοι και να μην έρχονταν ποτέ. Εύχομαι υγεία για όλους. Μακάρι να μην χρειαστεί οι άλλοι καλλιτέχνες να μιμηθούν το παράδειγμά μου, αλλά αν χρειαστεί, μακάρι να το κάνουν», ανέφερε ο μεγάλος ερμηνευτής.

photos: Μανώλης Χιώτης

Read more