Γιάννης Μπέζος: «Οι θεατές δεν έρχονται να δουν τον ρόλο, αλλά εμένα να παίζω» [vid]
Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε με ειλικρίνεια στην Ελεονώρα Μελέτη
LIFESTYLE

Γιάννης Μπέζος: «Οι θεατές δεν έρχονται να δουν τον ρόλο, αλλά εμένα να παίζω» [vid]

Γιάννης Μπέζος: Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα»

Γιάννης Μπέζος: Βράδυ Τρίτης στις 00.00 και ο Γιάννης Μπέζος έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας λόγω της πανδημίας και τις αλλαγές που έχει φέρει στα πολιτιστικά δρώμενα. Δήλωσε αισιόδοξος ενώ τόνισε: «Δεν βγήκε η χώρα από την πρίζα. Πρέπει να συνεχίσουμε… Αυτό που ζήσαμε είναι ένα μεγάλο μάθημα ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας ενώ αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έκοψε το κάπνισμα. «Έκοψα το κάπνισμα μετά από 45 χρόνια γιατί το θεώρησα πλέον πολυτέλεια».

Αναφέρθηκε όμως και στην αλληλεπίδραση με το κοινό και το θέατρο. Σε ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη αν κάποια περιστατικά μπορεί να τον επηρεάσουν στην προσπάθεια να μπει στον ρόλο, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε: «Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι εγώ δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ. Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δουν τον ρόλο, έρχονται να δουν εμένα». Και διευκρίνισε, ότι το κοινό επιλέγει να περάσει κάποιες ώρες με τους καλλιτέχνες για να δει εάν και τι έχουν να τους πουν. Αλλιώς απογοητεύονται και φεύγουν.

Τα βλέπω καμιά φορά όλα αυτά τα σίριαλ που είχα παίξει, παραμένουν παλιά όμως, είναι ωραία, τα αγαπάμε, αλλά δεν τα νοσταλγώ ιδιαίτερα. Καμιά φορά νοσταλγούμε το παρασκήνιο, το χρόνο που έγιναν αυτά…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος.

Read more