Γιάννης Κότσιρας: Η απώλεια της μητέρας του εν μέσω κορονοϊού τον στιγμάτισε [vid]
Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη του καλλιτέχνη
LIFESTYLE

Γιάννης Κότσιρας: Η απώλεια της μητέρας του εν μέσω κορονοϊού τον στιγμάτισε [vid]

Γιάννης Κότσιρας: Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου την Πέμπτη 14 Μαΐου.

Γιάννης Κότσιρας: Το γύρισμα είχε πραγματοποιηθεί πριν το lockdown. Χθες το βράδυ, λοιπόν, και πριν την προβολή της συνέντευξης, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε τηλεφωνικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τονίζοντας πως η απώλεια της μητέρας του ήταν κάτι που του άλλαξε τη ζωή.

Δυστυχώς ο θάνατος της μητέρας του συνέβη την περίοδο της καραντίνας και ο Γιάννης Κότσιρας πέρασε δύσκολες στιγμές.

«Είναι κάτι που μου άλλαξε εντελώς τη ζωή και την πορεία των πραγμάτων. Ήταν ένα δύσκολο γεγονός για να το διαχειριστώ με το lockdown. Το να κηδεύεις έναν τόσο αγαπημένο σου άνθρωπο υπό συνθήκες τόσο δύσκολες ήταν πραγματικά… δεν θέλω να το ζήσει ούτε ο εχθρός μου.

Όχι, η ιστορία της μητέρας μου δεν είχε καμία σχέση με τον κορονοϊό, ήταν παλιά ιστορία που την παίδευε χρόνια», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Αφιερώνουμε την κουβέντα που έγινε πριν την καραντίνα στη μνήμη της μητέρας σου», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής όμως μίλησε και για την οικογένεια και τα παιδιά του. Περιέγραψε την ευτυχία, αλλά και την πληρότητα που αισθάνεται στο πλευρό της συζύγου του, ενώ αναφέρθηκε και στις προτεραιότητές του, οι οποίες έχουν αλλάξει μετά τη γέννηση των παιδιών του. Όταν o παρουσιαστής τον ρώτησε για ποιο λόγο έκοψε τα μαλλιά του, έκανε μια αποκάλυψη πραγματικά απίστευτη.

Read more