Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του [pic]
Ο Γιάννης με τη βασίλισσα του
LIFESTYLE

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του [pic]

Γιάννης Αντετοκούνμπο: O Γιάννης μένει σπίτι του και περνάει χρόνο με την οικογένειά του αφού αγώνες και προπονήσεις έχουν σταματήσει.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποφάσισε λοιπόν ως γνήσιος χαζομπαμπάς να δείξει σε όλον τον κόσμο το μωρό του. Ο Liam Charles Antetokounmpo, όπως είναι το πλήρες όνομα του μικρού του γιου κοιτάζει στον φακό με τα γαλανά του μάτια. Ο πατέρας του σχολιάζει τη φωτογραφία με τη φράση: «Γεια σου κόσμε». Γεια σου κι εσένα τρισχαριτωμένε Liam.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του Mariah Riddlesprigger απέκτησαν τον γιο τους στις 10 Φεβρουαρίου. Την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης είχε κάνει και πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Στην φωτογραφία που είχε χρησιμοποιήσει τότε, το πρόσωπο του μικρού τους γιου ήταν καλυμμένο με ένα emoji.

O ίδιος πρόσφατα αναφέρθηκε στον γιο του ως το πιο πολύτιμο δώρο της ζωής του, ευχαριστώντας τη σύντροφό του Mariah που τον έφερε στη ζωή. «Βασίλισσα μου» την αποκάλεσε. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια ζει στις ΗΠΑ όπου και θριαμβεύει ως παίκτης του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δηλώσει ότι θέλει τα παιδιά του να μάθουν να μιλούν ελληνικά. Επίσης έχει πει ότι η οικογένειά του είναι η πρώτη του προτεραιότητα.

Read more