Γιάννης Αντετοκούνμπο κορονοϊός: Το μήνυμα του κορυφαίου Έλληνα αθλητή – «Τώρα παίζουμε άμυνα» [vid]
Άμυνα και θα κερδίσουμε
LIFESTYLE

Γιάννης Αντετοκούνμπο κορονοϊός: Το μήνυμα του κορυφαίου Έλληνα αθλητή – «Τώρα παίζουμε άμυνα» [vid]

Γιάννης Αντετοκούνμπο κορονοϊός: Στη νέα καμπάνια της κυβέρνησης για τον περιορισμό της πανδημίας πρωταγωνιστέι ο Έλληνας MVP.

Γιάννης Αντετοκούνμπο κορονοϊός: Τίτλος της καμπάνιας, «Εφαρμόζουμε τα μέτρα, παίζουμε την καλύτερη άμυνα»

Ο MVP του NBA μιλά για τον «αόρατο εχθρό» και τη μάχη που δίνεται κόντρα στον κορονοϊό με βασικό του σύνθημα «Όλοι μαζί παίζουμε άμυνα». Το βίντεο ανήρτησε σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter και Facebook) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ευχαριστεί τον σταρ του NBA για τη συμμετοχή του.

Αφού τονίζει πως «τις ημέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας», αλλά και ότι «είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς», ο πρωθυπουργός ευχαριστεί τον Έλληνα σταρ του ΝΒΑ που ενώνει, όπως λέει, τη φωνή του μ’ εκείνον και τα λόγια του: «Όλοι μαζί, παίζουμε άμυνα και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας».

Το βίντεο, διάρκειας περίπου ενός λεπτού, ξεκινάει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να λέει πως «οι νίκες ξεκινάνε από την άμυνα» και ότι «ένας να μην παίζει, θα τα χάσουμε όλα». Και καταλήγει, σημειώνοντας: «Πρέπει να παίξουμε άμυνα. Αυτοί που αγαπάμε, η ζωή, είναι το γήπεδό μας. Και κάνουμε ό,τι χρειάζεται και νικάμε τον αόρατο αντίπαλο, τον κορονοϊό. Στο τέλος, βγαίνουμε όλοι MVP».

Read more