Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ο ρόλος του «Φατσέα» που δεν ήθελε και η σχέση του με τη Μπέσυ Μάλφα [vid]
Ένα επιτυχημένο ζευγάρι στο θέατρο και τη ζωή
LIFESTYLE

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ο ρόλος του «Φατσέα» που δεν ήθελε και η σχέση του με τη Μπέσυ Μάλφα [vid]

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Μαζί με τη σύζυγό του Μπέσυ Μάλφα ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την Μπέσυ Μάλφα στην εκπομπή της Δευτέρας 2/11.

Το ζευγάρι των ηθοποιών μίλησε για το θέατρο, την τηλεόραση και τις δίδυμες κόρες τους, που φέρνουν ανείπωτη ευτυχία στη ζωή τους. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε γιατί δενήθελε να κάνει τον Φατσέα στο «Καφέ της Χαράς», ενώ η Μπέσυ Μάλφα αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα.

Η εκπομπή διανθίστηκε με τις παρεμβάσεις του κουμπάρου τους, Στέλιου Μάινα, του Χάρη Ρώμα δημιουργό του «Καφέ της Χαράς», του σπουδαίου σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή και άλλων συνάδελφών τους που μίλησαν με σεβασμό και αγάπη για εκείνους.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του, με τον οποίο δεν είχε το δέσιμο που θα επιθυμούσε. Μάλιστα, πάντα σκεφτόταν ότι θα ήθελε να γίνει καλύτερος πατέρας από ότι ήταν ο δικός του. Είπε δε ότι η μητέρα του τον στήριζε πάντα. Με την Μπέσυ Μάλφα γνωρίστηκαν το 1993. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι στην αρχή δεν ήθελε να παίξει τον «αντιπαθητικό» ρόλο του «Φατσέα», αλλά τον έπεισε η σύζυγός του. Μετά δέθηκε με τον ρόλο και τον βρήκε πιο συμπαθή, ενώ τα «φατσέικα» έγιναν αντικείμενο γλωσσολογικής μελέτης στο Πανεπιστήμιο.

Η Μπέσυ Μάλφα μίλησε για τον λόγο που αναγκάστηκε στα φοιτητικά της χρόνια να αλλάξει το όνομά της. Το κανονικό της όνομα είναι Παναγιώτα Βασιλοπούλου, ενώ Μάλφα είναι το επίθετο της μητέρας της. «Είμαι το γένος Μάλφα. Έχω τελειώσει τρία πανεπιστήμια. Κρατική Σχολή Χορού, Θέατρο Τέχνης και Ωδείο Αθηνών. Όταν λοιπόν μπήκα στο θέατρο Τέχνης δούλευα ήδη, και σαν χορεύτρια και σαν τραγουδίστρια. Δεν επιτρεπόταν όμως να δουλεύουμε έξω. Οι μαθητές δουλεύαμε μέσα στο θέατρο. Η μόνη διέξοδος λοιπόν για να ζήσω ήταν το άλλο όνομα. Της μητέρας έξω από τη σχολή, του πατέρα μέσα. Τελικά έμεινε», αποκάλυψε.

Το ζευγάρι μίλησε για τις δύο ταλαντούχες κόρες του.  Η Όλγα και η Νίκη ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους και πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν το πρώτο τους κομμάτι, με τίτλο “Δεκαέξι”. Όπως αποκάλυψε η περήφανη μητέρα στον Νίκο Χατζηνικολάου, τα παιδιά τους έχουν γράψει αρκετά τραγούδια.

Read more