Γενέθλια Χαρά Παππά: Τι και αν χώρισαν – Ο Μπουράκ Χακί της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο [pic]
Χώρισαν αλλά παραμένουν αγαπημένοι
LIFESTYLE

Γενέθλια Χαρά Παππά: Τι και αν χώρισαν – Ο Μπουράκ Χακί της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο [pic]

Γενέθλια Χαρά Παππά: Ο Τούρκος ηθοποιός έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της πρώην αγαπημένης του.

Γενέθλια Χαρά Παππά: Μετά από τρεισήμισι χρόνια σχέσης η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί χώρισαν φέτος τον Ιούνιο.

Ο ηθοποιός είχε μάλιστα αποκαλύψει τον Ιούνιο με δηλώσεις του τον χωρισμό τους.

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε… Όμως οι φήμες πως με απάτησε είναι μόνο φήμες. Είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε»

«Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για εκείνη που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας»!

Παρά τον χωρισμό τους όμως όλα δείχνουν ότι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Στην τελευταία ανάρτηση του, οΜπουράκ Χακί, με αφορμή τα γενέθλια της Χαράς Παππά, της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram και μάλιστα με ένα δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ο Τούρκος ηθοποιός στο μήνυμα που έγραψε στα ελληνική αναφέρθηκε μάλιστα έμμεσα και στα τρεισήμισι χρόνια που οι δυο τους ήταν μαζί.

«Χρόνια πολλά εξωγήινο! Ευχαριστώ για τα 3,5 χρόνια ταλαντούχο μου κορίτσι. Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπουράκ Χακί στα instastories, ενώ η Χαρά το κοινοποίησε μάλιστα και στο δικό της προφίλ.

Read more