Γενέθλια στην καραντίνα: Πως θα ευχηθείς στους φίλους σου Χρόνια Πολλά
Τα γενέθλια πρέπει πάντα να τα γιορτάζουμε
LIFESTYLE

Γενέθλια στην καραντίνα: Πως θα ευχηθείς στους φίλους σου Χρόνια Πολλά

Γενέθλια στην καραντίνα: Τα παιδιά του Μαρτίου, σίγουρα του Απριλίου και μάλλον και του Μαΐου θα περάσουν τα γενέθλιά τους μακριά από τους φίλους τους.

Γενέθλια στην καραντίνα: Μπορεί να είσαι κι εσύ μια από αυτές που έχουν γενέθλια την Άνοιξη, την πιο ωραία κατά τα άλλα εποχή του χρόνου. Δεν χρειάζεται να μας πιάνει κατάθλιψη. Θα έρθουν πολλά γενέθλια ακόμα που θα τα γιορτάσουμε με φίλους και αγαπημένους. Προς το παρόν μπορούμε να σκεφτούμε τρόπους ώστε να κάνουμε εμείς τα γενέθλια των αγαπημένων μας ξεχωριστά… δεδομένων των συνθηκών πάντα.

Στείλε τούρτα

Είτε μένεις στην ίδια πόλη με τον/την εορτάζων/ουσα παρήγγειλε την αγαπημένη του τούρτα και στείλτην σπίτι. Βάλε και κεράκια και σβήστε τα όλοι μαζί με βιντεοκλήση. Είναι και αυτό μια εμπειρία!

Στείλε το δώρο σου

Έρχεται και Πάσχα, επομένως έχεις ακόμα έναν λόγο να στείλεις δώρα. Εκτός από το δώρο που μπορείς να το παραγγείλεις και να το στείλεις on line, μπορείς να προμηθευτείς λαμπάδα και αυγό από το σούπερ μάρκετ και να τα στείλεις και αυτά! Κανείς δεν λέει όχι στη νονά.

Θεματικό πάρτι

Αποφασίζουμε όλοι μαζί με τι ρούχα θέλουμε να γιορτάσουμε. Να ντυθούμε για clubbing, για βόλτα, για εκδρομή ή για ύπνο; Βάζουμε μουσική, ετοιμάζουμε ποτό και κάνουμε online πάρτι. Αν θέλουμε, συνδεόμαστε και με το πρώτο διαδικτυακό μπαρ.

Χρόνια πολλά από μακριά

Αν η φιλενάδα σου μένει κοντά, γυρνώντας από του σούπερ μάρκετ, περνάς από το σπίτι της, χτυπάς το κουδούνι και εύχεσαι είτε από το μπαλκόνι, είτε από το αυτοκίνητο. Απλά, ενημέρωσε ότι θα περάσεις…

Παίρνουμε τηλέφωνο

Καμιά φορά, δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο παρά μόνο ένα τηλέφωνο. Οι πιο γλυκές ευχές είναι αυτές που βγαίνουν από την καρδιά μας.

Read more