Φουρέιρα Μποτία: Είναι ξανά μαζί – Οι κοινές φωτογραφίες [pics]
Από παλαιότερη έξοδό τους
LIFESTYLE

Φουρέιρα Μποτία: Είναι ξανά μαζί – Οι κοινές φωτογραφίες [pics]

Φουρέιρα Μποτία: Το ζευγάρι φαίνεται ότι συνδέθηκε ξανά.

Φουρέιρα Μποτία: Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη Γλυφάδα.

Μερικές φωτογραφίες που δείχνουν την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία να απολαμβάνουν τη βόλτα τους και τον καφέ τους έδωσε τροφή στις φήμες που τους θέλουν ξανά μαζί. Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους πριν από μερικούς μήνες, ύστερα από σχεδόν τρία χρόνια σχέσης. Όπως φαίνεται όμως, τα προβλήματα τους είχαν να κάνουν κυρίως με την απόσταση που τους χώριζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι δυο τους, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, πίνουν καφέ δίπλα δίπλα και κουβέντιαζαν, γελούσαν, κοιτούσαν μαζί διάφορα στο κινητό. Όσοι τους είδαν από κοντά, κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι και όχι απλά για δύο πρώην που είναι πλέον φίλοι. «Αρκετές φορές αγκάλιαζε ο ένας τον άλλον, ενώ το βράδυ αναχώρησαν μαζί και έφυγαν με το λευκό τζιπ της Ελένης για το σπίτι της στα νότια προάστια», αναφέρει πηγή στο περιοδικό Gala, πουν δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες.

Το ιστορικό της γνωριμίας τους περιέγραψε πριν κάποια χρόνια η Κατερίνα Καινούργιου, σε μια από τι εκπομπές της. Η γνωριμία έγινε στο μαγαζί που τραγουδούσε τότε η Φουρέιρα και ο ποδοσφαιριστής δεν είχε μάτια για κανένα άλλον μέσα στο μαγαζί παρά μόνο για αυτή

«Το βράδυ που γνωρίστηκαν ήμουν μπροστά. Τον ξέρω τον Αλμπέρτο… του κάνω νόημα, αλλά αυτός δεν μου έδωσε σημασία, πετούσε λουλούδια στην Ελένη, του πετούσε, την χάζευε και η Ελένη τίποτα. Και γυρνάω σπίτι και βλέπω στο Instagram ότι ο Μποτία την έκανε follow στο instagram και εκείνη τον έκανε μετά και λέω εδώ είμαστε», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Read more