Φώτης Σεργουλόπουλος: Γιατί αποχώρησα από τον Alpha [vid]
Ο ταλαντούχος ηθοποιός σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης
LIFESTYLE

Φώτης Σεργουλόπουλος: Γιατί αποχώρησα από τον Alpha [vid]

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε ανάμεσα σε άλλα και για την απότομη διακοπή της συνεργασίας του με τον Alpha.

«Όχι, δεν είμαι στον Alpha. Αυτό σταμάτησε τέλη Φεβρουαρίου. Εγώ είχα κάνει με τον Alpha ένα συμβόλαιο έργου, αυτό σημαίνει ότι θα έκανα μόνο το Divided. Εγώ στον Alpha είχα πάει με μια συγκεκριμένη πρόταση… Μου είπαν αν θέλω να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι και είπα “ναι”. Μου έδωσαν το Divided και μου άρεσε πάρα πολύ. Έτσι έκανα συμβόλαιο έργου, όταν τελείωνε το Divided θα τελείωνε και η σύμβασή μου.

Η ιδέα που τους είχα πάει υπάρχει ακόμα, θέλω να το κάνω κι έχει μπει σε διαδικασία να δοθεί κάπου. Όχι, δεν θα γίνει στον Alpha. Όταν μίλησα με το κανάλι, μίλησα με συγκεκριμένους ανθρώπους, η διοίκηση του σταθμού ήταν συγκεκριμένη, συμφωνήσαμε, αγαπηθήκαμε, τους ήξερα. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου άλλαξε η διοίκηση και ήρθαν νέοι άνθρωποι που ήθελαν το κανάλι να το κάνουν διαφορετικό. Και γι’ αυτό το λόγο σταμάτησαν και αυτή την εκπομπή, έβαλαν άλλες εκπομπές.

Είχαν ένα πράγμα στο μυαλό τους, στο οποίο εγώ δεν ταίριαζα, ούτε εγώ ήθελα να είμαι σε αυτή την πορεία που έπαιρνε το κανάλι και γι’ αυτό το λόγο αυτό το πρότζεκτ που είχα για το βραδινό δεν το ξανασυζήτησα με τον Alpha. Το Divided ολοκληρώθηκε λίγο απότομα», είπε μεταξύ άλλων ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Το τηλεπαιχνίδι διακόπηκε λόγω χαμηλών νούμερων τηλεθέασης , όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ οι συζητήσεις για τη νυχτερινή ζώνη στον Alpha δεν μπορεί να υλοποιηθεί εφόσον το κανάλι προσανατολίζεται σε ενημερωτική εκπομπή με τον δημοσιογράφο, Τάκη Χατζή. Έτσι, δεν φαίνεται να υπάρχει χώρος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο στο πρόγραμμα του Alpha.

Read more