Φώτης Σεργουλόπουλος: Αποφάσισε να παρακολουθήσει μαθήματα χορού και είναι ότι καλύτερο έχει κάνει [vid]
Πάντα με το χαμόγελο
LIFESTYLE

Φώτης Σεργουλόπουλος: Αποφάσισε να παρακολουθήσει μαθήματα χορού και είναι ότι καλύτερο έχει κάνει [vid]

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η περίοδος της καραντίνας έδωσε την ευκαιρία στον ηθοποιό και παρουσιαστή να αποκτήσει ένα νέο χόμπι.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Με την προτροπή του φίλου του Μάκη Πουνέντη, ξεκίνησαν να παρακολουθούν μαθήματα χορού αμέσως μετά την καραντίνα.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα mash-up βίντεο, στο οποίο παρουσιάζει την πρόοδό τους από τότε που ξεκίνησαν έως και σήμερα. Οι δυο τους να ακολουθούν τις οδηγίες του δασκάλου και μαθαίνουν πολύ γρήγορα. Υπό τους ήχους γνωστών νέων και διαχρονικών επιτυχιών, οι δυο τους δίνουν κάθε φορά τον καλύτερό τους εαυτό.

«Evolution of a dance class. Μετά την καραντίνα με προτροπή του Μάκη Πουνέντη, ξεκινήσαμε στη σχολή του Φωκά Ευαγγελινού μαθήματα χορού με τον Marcus Giakoumoglou νομίζω δεν έχω κάνει τόσο καλό στον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό» έγραψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο.

Το βίντεο όπως φαίνεται και στα σχόλια των followers του ηθοποιού, έκανε τον κόσμο να χαμογελάσει. Το βασικότερο είναι ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι ένας άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ, με τη χαρά της ζωής να τον ορίζει και το μόνο που δεν τον ενδιαφέρει, όπως φαίνεται και από τις επιλογές του, είναι «τι θα πει ο κόσμος», με την κακή έννοια.

Read more