Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η τηλεόραση δεν έχει τελειώσει για μένα [vid]
Οι... περιπέτειες της γέννας με τον κορονοϊό
LIFESTYLE

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η τηλεόραση δεν έχει τελειώσει για μένα [vid]

Φλορίντα Πετρουτσέλι: H παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης, λίγες ημέρες μάλιστα αφού είχε γεννήσει.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η νέα μανούλα έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, λίγες μόλις μέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γέννηση του παιδιού της, εν μέσω καραντίνας, για το σύζυγό της, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

«Είναι ημερών το μωράκι και είναι η πρώτη φορά που βγαίνω από το σπίτι! Είπα ότι θα έρθω σε σένα, δεν ξέρω πως έγινε, γιατί σκέφτηκα πως θα περάσω ένα ωραίο μήνυμα σαν φρεσκομαμά για δεύτερη φορά». «Νιώθω πολύ χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη και είναι ωραίο να μπορείς να το μεταδώσεις αυτό», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια ενώ παραδέχθηκε πως ήθελε και αρκετά νωρίτερα να γίνει μανούλα. «Προς το παρόν δεν σκέφτομαι τρίτο παιδάκι, αν και ο άντρας μου επιμένει πως δεν θα με ρωτήσει, αλλά σκέφτομαι πως σε 5-6 χρόνια μπορεί να ξανανιώσω την ανάγκη ότι θέλω ένα μικρό μικρό μωράκι ξανά».

«Όταν γνώρισα τον άντρα μου αναθεώρησα πολλά πράγματα. Τον ερωτεύτηκα πολύ και σε υπερβολικό βαθμό. Έλεγα πως για αυτόν τον άντρα θέλω να τα αλλάξω όλα» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η Φλορίντα Πετρουτσέλι. «Είναι ωραίο να έχεις έναν άνθρωπο να χαίρεται για σένα περισσότερο από ότι εγώ για μένα».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρατήρησε ότι η καλεσμένη του δεν φοράει τη βέρα του γάμου της, με αποτέλεσμα να το σχολιάσει: «Να σε ρωτήσω, βέρα δεν φοράς…». Από την πλευρά της, η Φλορίντα Πετρουτσέλι γελώντας είπε: «Μην μου το θυμίζεις. Βασικά μην το θυμίζεις γιατί το ξέχασα. Όταν ήμουν έγκυος είχαν πρηστεί τα δάχτυλα μου και την έβγαλα και πάντα μου λέει “την βέρα σου, την βέρα σου” και λέω “θα την βάλω”. Τώρα την ξέχασα, θα την βάλω όμως».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι σημείωσε: «Δεν έχει τελειώσει για εμένα η τηλεόραση, όχι. Αν όμως ο Άρης μου το ζητούσε με επιχειρήματα, θα το δεχόμουν για να είμαστε ευτυχισμένοι». Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον Άρη Γούτο και ζουν μαζί μοναδικές στιγμές.

Read more