Φεστιβάλ Βενετίας: Ένα φιλί που συζητήθηκε πολύ [pics & vid]
Τα γαλλικό φιλί έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο
LIFESTYLE

Φεστιβάλ Βενετίας: Ένα φιλί που συζητήθηκε πολύ [pics & vid]

Φεστιβάλ Βενετίας: Σε όλες τις διοργανώσεις θα υπάρχουν πάντα αυτοί που θέλουν να προκαλούν.

Φεστιβάλ Βενετίας: Το φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας έκανε σε μια πολύ δύσκολη χρονιά την ανατροπή.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας ήθελε να δώσει το μήνυμα ότι ο κινηματογράφος είναι παρών και θα προσαρμοστεί αλλά θα επιβιώσει των συνθηκών που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σε όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν όμως και τα απρόοπτα, στην περίπτωση μας σκηνοθετημένο καλά. Δύο καλλονές ανέβηκαν στο κόκκινο χαλί και παρά τις απαγορεύσεις έδωσαν ένα παθιασμένο γαλλικό φιλί. Όπως ήταν αναμενόμενο το στιγμιότυπο έκανε τον γύρο των social media.

Το «καυτό» στιγμιότυπο καταγράφηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «The Macaluso Sisters» όπου καθώς οι φωτογράφοι περίμεναν στο κόκκινο χαλί ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά τους η Ελίζα ντε Πανίκις και η Μίλα Σουάρεζ.

Η Ελίζα ντε Πανίκις είναι influencer από την Ιταλία και η Μίλα Σουάρεζ μοντέλο από το Μαρόκο.

Η Ελίζα ντε Πανίκις μόνο άγνωστη δεν είναι στον ξένο Τύπο. Το 2016 δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει ένα σύντομο φλερτ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ το όνομά της συνδέθηκε και με άλλους αθλητές.

Η 30χρονη Μίλα Σουάρεζ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καζαμπλάνκα ενώ άφησε το Μαρόκο και μετακόμισε στην Ιταλία για να κυνηγήσει το όνειρό της στο μόντελινγκ.

Read more