Ευαγγελία Συριοπούλου: «Με φλερτάρουν πάντα ωραία – Ο σύντροφός μου χαίρεται» [vid]
Η πανέμορφη ηθοποιός είναι πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή
LIFESTYLE

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Με φλερτάρουν πάντα ωραία – Ο σύντροφός μου χαίρεται» [vid]

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην πρώτη εκπομπή του χρόνου.

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου.

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Έλα στη θέση μου» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά που πρωταγωνιστεί και προβάλλεται εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια ενώ μίλησε και για τη σχέση της την οποία προσπαθεί- όσο μπορεί- να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με τον σύντροφό της Στράτο είναι μαζί παραπάνω από δέκα χρόνια και δηλώνει απόλυτα ισορροπημένη και πολύ ευτυχισμένη. «Έχουμε κλείσει 10 χρόνια σχέσης», αποκάλυψε η όμορφη ηθοποιός. «Εμένα ο κόσμος με γνώρισε με τον σύντροφό μου, έχουμε μια σοβαρή και ώριμη σχέση. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν στο Εθνικό κι κείνος τελείωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό. Έχουμε κάνει πολλά βήματα στη ζωή μας. Όλο αυτό που συνέβη μέχρι σήμερα μας έδεσε ακόμα περισσότερο».

Όσο για τα σχόλια που δέχεται στον δρόμο και αν τη φλερτάρουν απάντησε πως κάτι τέτοιο συμβαίνει. «Με φλερτάρουν και είναι πάντα ωραία. Συνήθως κάτι λένε για το ύψος μου. Με λένε καμαρωτή, αρχόντισσα, αριστοκράτισσα κι ο σύντροφός μου χαίρεται».

«Δεν υπήρξε ποτέ σκηνή μεταξύ μας. Είναι ισορροπημένα τα πράγματα. Είμαστε πολύ καλά και νιώθω ευτυχισμένη. Δεν υπάρχει θέμα ζήλειας. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και ξέρεις γιατί είσαι μαζί του όλα τα άλλα είναι πολύ μικρά», τόνισε.

Εξάλλου, ο αγαπημένος της Στράτος δεν ζηλεύει στις ερωτικές σκηνές της στο «Έλα στη θέση μου». «Δεν υπάρχει θέμα ζήλειας και δεν υπάρχει κάποια σκηνή τραβηγμένη. Ο Στράτος θα μου έλεγε ότι εδώ δεν ήσουν καλή. Του αρέσει να είμαι στο 100% σε αυτό που κάνω», φανέρωσε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

«Δεν έχω δει ποτέ το κινητό του, έχω πει όμως ποιος είναι. Ούτε εκείνος. Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση και να αρρωσταίνω από ζήλια. Θέλω να είμαι καλά», προσέθεσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ταινία «Ευτυχία» και στην πορεία της επαγγελματικά.

Read more