Έρρικα Πρεζεράκου: Ο χωρισμός μετά το ατύχημα και η ανάρρωση [pic]
Αναρρώνει στο σπίτι της μετά από το ατύχημα που της κόστισε τα δάχτυλα του χεριού της
LIFESTYLE

Έρρικα Πρεζεράκου: Ο χωρισμός μετά το ατύχημα και η ανάρρωση [pic]

Έρρικα Πρεζεράκου: To φετινό καλοκαίρι ήταν αρκετά δύσκολο για την πρωταθλήτρια.

Έρρικα Πρεζεράκου: Η 45χρονη πρωταθλήτρια αναρρώνει μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε το καλοκαίρι και προκάλεσε ακρωτηριασμό σε δάχτυλα του χεριού της.

Ήταν ένα μεγάλο σοκ για την ίδια και μια περιπέτεια υγείας την οποία αντιμετώπισε με πολύ θάρρος και υπομονή. Ταυτόχρονα όμως είχε χωρίσει και με τον επί 5 ετών σύντροφό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «On time» η αθλήτρια και ο στενός της συνεργάτης, Τίτος Καταλαγαριανάκης, μετά από πέντε χρόνια σχέσης αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν και να παραμείνουν πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες. Ο χωρισμός τους μάλιστα είχε αποφασιστεί λίγο καιρό πριν από το ατύχημα, παρόλο που δεν είχε γίνει γνωστό. Άλλωστε η Έρρικα Πρεζεράκου  αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Το πόσο καλή βέβαια, είναι η σχέση τους φάνηκε από το γεγονός ότι ο Τίτος της συμπαραστέκεται συνεχώς μετά το ατύχημα.

Αυτήν την περίοδο η Έρρικα Πρεζεράκου είναι σπίτι της, αναρρώνει και περιμένει σε περίπου έναν μήνα να βγάλει τα σίδερα που έχει στα δάχτυλα και στην παλάμη, μετά το 5ωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε. Αυτή τη στιγμή το μόνο λειτουργικό δάχτυλο στο δεξί της χέρι είναι ο δείκτης.

Read more