Εριέττα Κούρκουλου: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Βύρωνα Βασιλειάδη – Ένας ρομαντικός γάμος στη Μύκονο [vid]
Η ευτυχισμένη νύφη με τη μητέρα της
LIFESTYLE

Εριέττα Κούρκουλου: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Βύρωνα Βασιλειάδη – Ένας ρομαντικός γάμος στη Μύκονο [vid]

Εριέττα Κούρκουλου: Την Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020, στη Μύκονο η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Εριέττα Κούρκουλου: Όλες τις προηγούμενες ημέρες οι προετοιμασίες ήταν εντατικές για τη ρύθμιση και των τελευταίων λεπτομερειών.

Ο αρχικός σχεδιασμός του ζευγαριού ήταν να γίνει ο γάμος στο Δεσποτικό, ένα νησάκι που βρίσκεται ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο. Ωστόσο, μόλις λίγες εβδομάδες πριν, πήραν την απόφαση να μεταφέρουν το γάμο τους στη Μύκονο, και έτσι ο γάμος έγινε με μια ρομαντική τελετή στο εκκλησάκι της παραλίας Αγράρι.

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο αγαπημένος της, επιχειρηματίας Βύρωνας Βασιλειάδης, ενώθηκαν με τα γαμήλια δεσμά κρατώντας το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στην περιοχή η πρόσβαση ήταν δύσκολη όλη τη χθεσινή ημέρα με σκοπό να μην μπορεί κανείς να πλησιάσει και να βγάλει φωτογραφίες.

Η 27χρονη Εριέττα έφτασε στην εκκλησία με καΐκι στις 8 το βράδυ και έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της από τον Vrettos Vrettakos, ενώ χρέη κουμπάρων είχαν η κολλητή φίλη της νύφης, Μαριάννα, και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς.

Ιδιαίτερα κομψή ήταν η Μαριάννα Λάτση με μια ολόσωμη υπόλευκη φόρμα με δαντέλα, η οποία συνόδευε την Εριέττα και την παρέδωσε στον γαμπρό. Μετά την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης και πίστης, οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους 100 περίπου καλεσμένους τους στην παραλία του Αγραρίου, η οποία είχε διαμορφωθεί και στολιστεί καταλλήλως για την περίσταση. Όπως είχαμε δει και από τις εικόνες της προετοιμασίας του χώρου, υπήρχαν αρκετές ντισκομπάλες διάσπαρτες στην άμμο και ένα ειδικό stage,που είχε διαμορφωθεί για το γαμήλιο γλέντι. Η διασκέδαση ήταν ολονύκτια με τον αγαπημένο τραγουδιστή του ζευγαριού Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος ανέλαβε την διασκέδαση μαζί με την ροκ μπάντα 1550.

Το μενού ήταν vegan και η βραδιά περιελάμβανε φαντασμαγορικά βεγγαλικά και πολύ χορό.

Τα πλάνα εξασφάλισε το Mykonos Live Tv.

Read more