Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Παντρεύεται με τον Βύρωνα Βασιλειάδη – Όλα έτοιμα για το γάμο του καλοκαιριού στη Μύκονο [pics]
Όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά
LIFESTYLE

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Παντρεύεται με τον Βύρωνα Βασιλειάδη – Όλα έτοιμα για το γάμο του καλοκαιριού στη Μύκονο [pics]

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να ενωθούν απόψε το βράδυ, 28 Ιουλίου 2020, στη Μύκονο η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, Εριέττα με τον Βύρωνα Βασιλειάδη.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η 27χρονη Εριέττα παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της απόψε το βράδυ, σε μια λαμπρή τελετή στο εκκλησάκι της παραλίας Αγράρι.

Ο αρχικός σχεδιασμός του ζευγαριού ήταν να γίνει ο γάμος στο Δεσποτικό, ένα νησάκι που βρίσκεται ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο. Ωστόσο, μόλις λίγες εβδομάδες πριν, πήραν την απόφαση να μεταφέρουν το γάμο τους στη Μύκονο.

Οι καλεσμένοι περίπου 120, θα μείνουν σε ξενοδοχείο του Ορνού, ενώ όσοι φτάσουν με τα σκάφη τους θα αράξουν στον κόλπο. Η Εριέττα επέλεξε τον καταξιωμένο Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos για να δημιουργήσει το νυφικό των ονείρων της, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η κολλητή της φίλη, Μαριάννα και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς. Στο προσκλητήριο, στο οποίο απεικονίζεται το ζευγάρι σε τρεις διαφορετικές φωτογραφίες, ζητείται από τους καλεσμένους αντί για δώρο γάμου να συμβάλλουν αν επιθυμούν στον οργανισμό «Save a greek stray», που μεριμνά για τα αδέσποτα ζωάκια. Πρόκειται για έναν οργανισμό με τον οποίο ασχολείται ενεργά η Εριέττα.

Στην παραλία Αγράρι οι προετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Οι πρώτες φωτογραφίες από τον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή ήδη κυκλοφόρησαν. για την γαμήλια δεξίωση έχει στηθεί ένα μεγάλο stage. Τη διασκέδαση θα αναλάβει ο Νίκος Οικονομόπουλος, όνομα που αποτελεί έκπληξη, καθώς ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής δεν ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας του αδελφού της Εριέττας, Πάρι Κασιδόκωστα. Ωστόσο, πρόκειται για τον αγαπημένο τραγουδιστή του ζευγαριού.

Ο Βύρων Βασιλειάδης είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος νέος επιχειρηματίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το φθινόπωρο του 1977. Αποφοίτησε από το American Community Schools το 1995. Σπούδασε στο Deere College, στο Τμήμα του Business Management.

Η καταγωγή του είναι από την Κωνσταντινούπολη και την Κάρπαθο. Ο ένας του παππούς υπήρξε πλοιομεσίτης και ο άλλος εργοστασιάρχης πλαστικού και κεριών. Ο ίδιος κληρονόμησε το ταλέντο τους στις επιχειρήσεις και ξεκινώντας την εργασιακή του πορεία από εργάτης στο λιμάνι, κατάφερε να δημιουργήσει μία εταιρεία που ασχολείται με τα απόβλητα των λιμανιών αλλά και μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. Ο Βύρων Βασιλειάδης είναι ένας πολυβραβευμένος επιχειρηματίας και δίνει μεγάλη βαρύτητα στα θέματα περιβάλλοντος.

Read more