Βασιλική Μιλλούση: Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μίλησαν για την καραντίνα, τον πρωταθλητισμό και τον έρωτά τους [vid]
Μια τρυφερή συζήτηση
LIFESTYLE

Βασιλική Μιλλούση: Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μίλησαν για την καραντίνα, τον πρωταθλητισμό και τον έρωτά τους [vid]

Βασιλική Μιλλούση: Kαλεσμένοι τη Δευτέρα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν το χρυσό ζευγάρι της ενόργανης γυμναστικής.

Βασιλική Μιλλούση: Οι δύο Ολυμπιονίκες συνάντησαν τον Νίκο Χατζηνικολάου και αναφέρθηκαν στην πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας όπου έμειναν στο σπίτι μαζί με την κορούλα τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα από την ενασχόλησή τους με την γυμναστική, διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωή του, με τον ερχομό της κόρης τους. «Το μωρό μας λειτουργεί σαν συγκολλητική ουσία…» ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση με χαμόγελο. «Έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε περισσότερο, αν και εμείς σαν άνθρωποι έχουμε αντίθετες απόψεις και τσακωνόμαστε κάποιες φορές, όσον αφορά το παιδί όμως είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και βγάζουμε μια απόφαση μαζί».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε χαρακτηριστικά πως η καραντίνα ήταν από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, «καθώς περίμενα ότι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο και ετοιμαζόμουν πυρετωδώς, είχα παράπονο ότι δεν με έβλεπε το σπίτι και το παιδί μου. Έχανα σημαντικές στιγμές γιατί από τριών, τεσσάρων μηνών και μετά αρχίζουν οι πρώτες όμορφες αντιδράσεις. Οπότε, ειλικρινά το λέω, αυτή η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος, ο πιο όμορφος μήνας και οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου”.

«Θεωρώ πως ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό της, την ίδια την καριέρα της, τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα προκειμένου, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να δυναμώνει, να με στηρίξει περισσότερο» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Λευτέρης Πετρούνιας για την αγαπημένη του, Βασιλική Μιλλούση.

Read more