Έλλη Κοκκίνου: «Ήξερα τι είχε συμβεί στη Τζένη Μπότση πολύ πριν τις καταγγελίες» [vid]
Θεωρούμαι τυχερή, δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο
LIFESTYLE

Έλλη Κοκκίνου: «Ήξερα τι είχε συμβεί στη Τζένη Μπότση πολύ πριν τις καταγγελίες» [vid]

Έλλη Κοκκίνου: Η τραγουδίστρια μίλησε για την κουμπάρα της Τζένης Μπότση και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη showbiz.

Έλλη Κοκκίνου: Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show το βράδυ της Πέμπτης, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για όλα.

Η αγαπημένη Έλλη μίλησε για την καριέρα της ενώ θυμήθηκε και τις στιγμές που μοιράστηκε με τον Αντώνη Βαρδή. Με αφορμή την επανεκτέλεση του πρώτου τραγουδιού που της έγραψε ο Αντώνης Βαρδής διηγήθηκε την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό και γιατί είναι τόσο ιδιαίτερο για εκείνη.

«Ήμουν σε μία πολύ κακή κατάσταση στη ζωή μου και είχα χάσει και τον πατέρα μου. Τότε κάναμε παρέα με τον Αντώνη γιατί είχαμε δουλέψει και μαζί και ήθελα να του ζητήσω να μου γράψει ένα τραγούδι για να βγω στη δισκογραφία. Μια φορά του είπα «Αντώνη θέλω να σου ζητήσω…” και πριν προλάβω να του το πω δέχτηκε. Μου είπε “θέλω να σου γράψω το πρώτο σου τραγούδι” και μου έγραψε δύο».

Περνώντας στα προσωπικά της η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τη σχέση της με τον μονάκριβο γιο της Αλέξανδρο και το πώς περνούν τον χρόνο τους στην καραντίνα. Όσο για το αν έχει αρχίσει να αλλάζει καθώς μεγαλώνει απάντησε: «Είναι νορμάλ η προεφηβεία μέχρι στιγμής μακάρι να πάρει από εμένα που ήμουν ήσυχη έφηβη».

ιδιαίτερη αναφορά έκανε η τραγουδίστρια στην καλή της φίλη και κουμπάρα, Τζένη Μπότση, και τις πρόσφατες καταγγελίες της για σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο.

«Είμαστε φίλες με την Τζένη από το 1998. Την ήξερα την ιστορία χρόνια και αυτό αν θυμάμαι καλά συνέβη το 1994. Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς της, ήταν κάτι πολύ βαρύ. Το είχε πει σε πολύ δικούς της ανθρώπους που ήξερε ότι θα το κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό. Το κουβαλούσε πολλά χρόνια και όταν το κατήγγειλε ένιωσα πολύ το άγχος της».

«Αυτό ξεκίνησε από τον πρωταθλητισμό. Η Τζένη Μπότση έχει βαφτίσει τον γιο μου κι είμαστε φίλες από το 1998. Είμαστε πολύ κοντά και την ιστορία αυτήν την ήξερα πολλά χρόνια. Το έμαθα λίγα χρόνια αφότου την γνώρισα. Ήταν κάτι πολύ βαρύ και στους φίλους είναι πιο εύκολο να πούμε πράγματα που βιώνουμε. Το είχε πει σε πολύ δικούς της ανθρώπους που ήξερε ότι θα το κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν θα τους ξεφύγει κάτι. Το κουβαλούσε πάρα πολλά χρόνια και βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο και το άγχος της γιατί ήταν σαν να το ξαναβίωνε. Το είχε αναφέρει και παλιότερα χωρίς να δώσει ονόματα κι ότι είναι κι άλλες κοπέλες. Το ετοίμαζε».

Για το αν έχει βιώσει η ίδια παρόμοια εμπειρία απάντησε:

«Θεωρούμαι τυχερή, δεν μου έχει τύχει και δεν έχω ακούσει κάτι από τον χώρο μου».

Read more