Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Είμαι μόνη μου και μου αρέσει» [vid]
Ο έρωτας και η πορεία στο τραγούδι
LIFESTYLE

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Είμαι μόνη μου και μου αρέσει» [vid]

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Η ερμηνεύτρια μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου, στην εκπομπή της Δευτέρας 11/01.

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε, τη Δευτέρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω».

Δεν δίστασε να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή και τον θάνατο του πατέρα της, για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της, αλλά και για τον εγκλεισμό εν μέσω lockdown.

Η σπουδαία τραγουδίστρια ανέφερε αρχικά, πως στην περίοδο της δεύτερης καραντίνα έχει αρχίσει και στεναχωριέται πολύ. «Ο εγκλεισμός τώρα με πειράζει. Στην πρώτη φάση δεν με πείραξε καθόλου, αλλά τώρα δε μ’ αρέσει καθόλου. Αισθάνομαι πίεση. Περνάω την καραντίνα με τον γιο μου που τελείωσε τις σπουδές του και τη μητέρα μου. Η κόρη μου είναι στο εξωτερικό. Είμαστε στα τηλέφωνα κάθε μέρα» ανέφερε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Όμως, η πανδημία ανέτρεψε και τα επαγγελματικά της σχέδια τα σχέδια, όπως όλων των καλλιτεχνών, «Ακυρώθηκαν συναυλίες που είχα κανονίσει στην Ισπανία», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια της συνέντευξής της, η Αρβανιτάκη αναφέρθηκε στη δύσκολη εφηβεία της λόγω της απώλειας του πατέρα της.

«Ήμουν δέκα χρόνων όταν έχασα τον πατέρα μου. Κανείς δεν ξέρει πώς δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής απλά ξέχασα ό,τι γινόταν πριν “φύγει”. Θύμωσα πολύ με αυτό και μετά τον χαμό του πέρασα δύσκολη εφηβεία. Είναι ένα πρόσωπο που δεν θυμάμαι, έλειπε στο εξωτερικό αρκετά συχνά. Δεν ήταν μια παρουσία που θυμάμαι δίπλα μου. Νομίζω πως αν ζούσε, θα ήταν ενθουσιασμένος με την πορεία μου, αλλά όχι με την επιλογή μου. Η μητέρα μου τώρα υπερηφανεύεται».

Ο έρωτας τη ζωή της σημαντικός αλλά με πολύ δύσκολες ισορροπίες, ανάμεσα στην καλλιτεχνική πορεία και στην οικογένεια. Ειδικότερα, η ερμηνεύτρια σημείωσε:

«Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και, από εκεί και πέρα, τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρας-παιδιού. Νομίζω ότι τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μου αρέσει. Είμαι ανοιχτή, αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου, έγινα πιο σκληρή».

Read more