Ελεονώρα Ζουγανέλη: Οι ετοιμασίες για τον γάμο και η σχεδιάστρια που θα φτιάξει το νυφικό
H αγωνία της νύφης
LIFESTYLE

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Οι ετοιμασίες για τον γάμο και η σχεδιάστρια που θα φτιάξει το νυφικό

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της Σπύρο Δημητρίου.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Όπως διαβάσαμε και στην  αναγγελία του γάμου της το μυστήριο θα τελεστεί στις 10 Οκτωβρίου.

Οι ετοιμασίες βρίσκονται στο φόρτε τους μιας και έμειναν μόλις δύο εβδομάδες μέχρι την ημέρα που το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Σύμφωνα με το περιοδικό Secret η Ελεονώρα Ζουγανέλη έκανε πρόβα νυφικού και μάλιστα έγινε γνωστή και η δημιουργός του που θα είναι η Σήλια Κριθαριώτη η οποία ετοιμάζει για τη μέλλουσα νύφη μία custom made δημιουργία της.

Η αγγελία του γάμου

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο δικηγόρος δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους, στις αρχές του μήνα, στο φύλλο της εφημερίδας «Εστία». «Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα», αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία.

Η γνωριμία

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο… στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια.

Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που έχει στο Χαλάνδρι. Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας οι δύο νέοι κεραυνοβολήθηκαν και πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ κουβεντιάζοντας.

Την επόμενη ημέρα ξανασυναντήθηκαν, τη μεθεπόμενη το ίδιο και έπειτα από μια εβδομάδα, ο Σπύρος όντας σίγουρος πως είχε βρει επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του, της έκανε πρόταση γάμου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δέχτηκε! Φυσικά, πήρε την έγκριση του Γιάννη Ζουγανέλη, μέσω τηλεφώνου και προχώρησαν αμέσως τις γαμήλιες διαδικασίες με κουμπάρα φυσικά τη Σάννυ Μπαλτζή.

Read more