Ελεωνόρα Ζουγανέλη Ενώπιος Ενωπίω: Μίλησε χθες στον Νίκο Χατζηνικολάου για το δώρο που της άφησε η παχυσαρκία [vid]
Το πείσμα τη βοήθησε πολύ τη ζωή της
LIFESTYLE

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Ενώπιος Ενωπίω: Μίλησε χθες στον Νίκο Χατζηνικολάου για το δώρο που της άφησε η παχυσαρκία [vid]

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Ενώπιος Ενωπίω: H τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Ενώπιος Ενωπίω: Όπως ήταν φυσικό η τραγουδίστρια μίλησε για το θέμα των ημερών, τον εγκλεισμό στο σπίτι, αλλά και για τα χρόνια της εφηβείας της και την παχυσαρκία.

«Δεν ένιωθα καλά εγώ καθόλου με τον εαυτό μου και με αυτό που συνέβαινε, αρχικά. Στη συνέχεια, κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα κρύβει πάρα πολλά άλλα πιο υπόγεια προβληματάκια που είχα να αντιμετωπίσω. Δε με στοιχειώνει, όχι, θεωρώ ήταν μια διαδρομή που με έβαλε πάλι μέσα στον δρόμο μιας ουσίας. Την αντιμετώπισα τότε στην εφηβεία, μια στιγμή που ο καθένας από μας που θέλει να αρέσει και να το εισπράττει. Αλλά μου άφησε ένα πολύ μεγάλο δώρο που λέγεται πείσμα, το οποίο αυτήν τη στιγμή επίσης μου είναι πολύ χρήσιμο. Χρειάστηκε πείσμα για να μπορέσω να φύγω από αυτήν (την κατάσταση). Αυτό είναι ένα όπλο που χρησιμοποίησα μετά σε αυτό που κάνω γιατί επίσης αυτή η δουλειά χρειάζεται πολύ πείσμα και πάρα πολλή πειθαρχία, ακόμα και αν φαντάζει εντελώς ελεύθερη».

Όσον αφορά την καραντίνα η Ελεωνόρα ανέφερε: «Το βίωσα δραματικά πολύ από την αρχή, βασανιστικά» δήλωσε για τις στιγμές του εγκλεισμού. «Λίγο ασκούμαι, λίγο πηγαίνω βόλτα στη γειτονιά με τον σκύλο, λίγο μαγειρεύω» ανέφερε ως προς τα πράγματα με τα οποία καταπιάνεται, ενώ είπε ότι δεν της αρέσουν οι διαδικτυακές συναυλίες. «Δεν μου περίσσευε χαρά για να μοιράσω στους γύρω μου» αποκάλυψε και συμπλήρωσε ότι αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει από εδώ και πέρα.

Read more