Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αλλαγή σχεδίων – Παντρεύεται σήμερα Σάββατο στις Σπέτσες
Έφτασε η μεγάλη της ημέρα
LIFESTYLE

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αλλαγή σχεδίων – Παντρεύεται σήμερα Σάββατο στις Σπέτσες

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η αγαπημένη τραγουδίστρια άλλαξε τελευταία στιγμή τα σχέδια της για τον επικείμενο γάμο της.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Το ζευγάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον γάμο του, αυτό το Σάββατο στις Σπέτσες.

Δυστυχώς τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, έφεραν αναβολή στα σχέδια του γάμου της  Ελεονώρα Ζουγανέλη με τον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου. Ο γάμος που είχαν οργανώσει στην Αθήνα, λόγω αναγκαστικού περιορισμού των καλεσμένων, αναβλήθηκε. Όμως αποφάσισαν να κάνουν την ανατροπή και να παντρευτούν αυτό το Σάββατο (10/10) όπως αρχικά είχαν αποφασίσει, όχι όμως στην Αθήνα αλλά στις Σπέτσες!

Όλα οργανώθηκαν υπό άκρα μυστικότητα και το ευτυχισμένο ζευγάρι θα πραγματοποιήσει το όνειρο του. Το νυφικό της Ελεονώρας Ζουγανέλη έχει επιμεληθεί η Σήλια Κριθαριώτη και όπως όλα δείχνουν θα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Η γνωριμία

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο… στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια.

Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που έχει στο Χαλάνδρι. Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας οι δύο νέοι κεραυνοβολήθηκαν και πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ κουβεντιάζοντας.

Την επόμενη ημέρα ξανασυναντήθηκαν, τη μεθεπόμενη το ίδιο και έπειτα από μια εβδομάδα, ο Σπύρος όντας σίγουρος πως είχε βρει επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του, της έκανε πρόταση γάμου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δέχτηκε! Φυσικά, πήρε την έγκριση του Γιάννη Ζουγανέλη, μέσω τηλεφώνου και προχώρησαν αμέσως τις γαμήλιες διαδικασίες με κουμπάρα φυσικά τη Σάννυ Μπαλτζή.

Read more