Ελεονώρα Μελέτη: Το ξανθό της πάει (πιο) πολύ [pic]
Η επιστροφή στο ξανθό
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη: Το ξανθό της πάει (πιο) πολύ [pic]

Ελεονώρα Μελέτη: Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έγινε και πάλι ξανθιά.

Ελεονώρα Μελέτη: Έτοιμη για το καλοκαίρι και τη νέα σεζόν φαίνεται πως είνια η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της.

Άλλωστε η εποχή είναι η κατάλληλη για ανανέωση. Βέβαια, η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε σε ένα παλιό και αγαπημένο χρώμα, το ξανθό που φέτος έχει την τιμητική του. Έτσι από κοκκινομάλλα έγινε και πάλι ξανθιά.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η παρουσιάστρια, η οποία δεν διστάζει να κάνει αλλαγές- όσο extreme κι αν φαντάζουν στα μαλλιά της, πήρε τη μεγάλη απόφαση να πει αντίο στην ξανθιά Ελεονώρα Μελέτη που είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια και να γίνει κοκκινομάλλα.

«Σήμερα ξύπνησα και η διάθεσή μου ήταν στο κόκκινο! Να σε αυτόν τον ginger τόνο… πήγα στον Πάνο Καλλίτση και του λέω: “Νιώθω πως έχει εγκλωβιστεί μέσα μου η Jessica Rabbit. Απελευθέρωσε την σε παρακαλώ”. Και να τι μου έκανε! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω στεγνό» έγραφε τότε κάτω από τη φωτογραφία της.

Σχεδόν δέκα μήνες αργότερα, η παρουσιάστρια αποφάσισε πάλι με τη βοήθεια του Πάνου Καλλίτση να επιστρέψει στις «παλιές κλασικές» ξανθές αποχρώσεις στα μαλλιά της, όπως τις χαρακτήρισε η ίδια στα Insta- stories της.

Read more