Ελένη Μενεγάκη: Πως πέρασε ο καιρός [pic]
Μένει ίδια όσα χρόνια και να περάσουν
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Πως πέρασε ο καιρός [pic]

Ελένη Μενεγάκη: Η Ελένη ανέβασε μια φωτογραφία της κόρης της και συνειδητοποιήσαμε, για άλλη μια φορά, πως περνούν τα χρόνια.

Μενεγάκη: Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου να κάνει ποδήλατο. Το κορίτσι έχει μεγαλώσει, έχουν μακρύνει τα κατάξανθα μαλλιά της κι έχει ψηλώσει πάρα πολύ!

Η Ελένη Μενεγάκη της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ποτέ βέβαια δεν μας δείχνει τα χαρακτηριστικά της μικρής!

«Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους ❤️#eleni», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η παρουσιάστρια.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι το τέταρτο και μικρότερο παιδί της παρουσιάστριας. Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκτήσει ακόμα δύο κόρες, τη Βαλέρια και τη Λάουρα, αλλά και έναν γιο τον Άγγελο, από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Η Μαρίνα ήρθε στη ζωή της όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν 45 ετών. Η ίδια είχε μιλήσει στην εκπομπή της για την απόφασή της να αποκτήσει παιδί μετά τα 40.

«44 έμεινα έγκυος, 45 γέννησα. Δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα σκεφτεί ο καθένας για το τι θα κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό που κάνω τι αντίδραση μπορεί να έχει από τους άλλους. Θεωρώ πάντα ότι ο καθένας πρέπει να πηγαίνει τη ζωή του εκεί που κρίνει ότι είναι σωστό για τον ίδιο. Μπορεί να άκουσα έναν -δεν θέλω να ονοματίσω- που είπε “γιατί πάει και κάνει παιδί η Μενεγάκη”. Μία που το διάβασα, μία που το ξέχασα γιατί δεν με ενδιαφέρει κιόλας», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη.

Read more