Ελένη Μενεγάκη: Ποια θα είναι τελικά η αντικαταστάτρια της [vid]
Πολλές γυναίκες στη μάχη για την αντικατάσταση της Ελένης
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Ποια θα είναι τελικά η αντικαταστάτρια της [vid]

Ελένη Μενεγάκη: Όλοι μιλούν για τη Βάσω Λασκαράκη ως τη νέα αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha.

Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι όμως η τελευταία εξέλιξη; Η Βάσω Λασκαράκη θα είναι στον Alpha την επόμενη σεζόν, θα παρουσιάσει εκπομπή αλλά δε θα είναι στην ώρα της Ελένης Μενεγάκη.

Στην εκπομπή το Πρωινό και ο Άρης Καβατζίκης είχε αναφέρει ότι η Βάσω θα είναι την επόμενη σεζόν στο σταθμό της Κάντζας και θα παρουσιάσει εκπομπή, όμως υπήρχε η πιθανότητα η εκπομπή της να μην είναι 1 έως 3 το μεσημέρι δηλαδή την ώρα μετάδοσης της εκπομπής της Ελένης, «Υπάρχει διάθεση και από τη Βάσω και από τον σταθμό… δεν έχουν τελειώσει οι διαπραγματεύσεις, δεν είναι μόνο οικονομικά. Θεωρώ ότι πρέπει να διευθετηθεί και η ζώνη… Θα μας εκπλήξει η ζώνη της Βάσως δηλαδή δε θα είναι 1 με 3 το μεσημέρι, αλλά ίσως να είναι νωρίτερα, να είναι 12:10 με 2…».

Έτσι σύμφωνα με τα νέωτερα όπως ακούστηκαν στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, η Βάσω Λασκαράκη θα αναλάβει μια ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη 10 έως 12, δηλαδή θα παίρνει πάσα από το Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια θα ακολουθεί μία νέα εκπομπή που θα έχει διάρκεια δύο ώρες 12 έως 2 και μάλλον θα την παρουσιάζει η…. Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Για να δούμε λοιπόν τι θα πραγματοποιηθεί τελικά…

Read more