Ελένη Μενεγάκη: Ο Alpha και η χαμένη κάμερα – Η σπόντα και το σχόλιο της Τσιμτσιλή [vids]
Κομψή με ένα άσπρο σύνολο μίλησε και για τον καρκίνο του μαστού
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Ο Alpha και η χαμένη κάμερα – Η σπόντα και το σχόλιο της Τσιμτσιλή [vids]

Ελένη Μενεγάκη: Το βράδυ της Πέμπτης η παρουσιάστρια έδωσε το παρών στην φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.

Ελένη Μενεγάκη: Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά τον αποχαιρετισμό από την εκπομπή της στον Alpha, το περασμένο καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια έδωσε το παρών στην φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, που διοργανώνει γνωστή εταιρεία καλλυντικών, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού. Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, αντιλήφθηκαν όλοι ότι το τηλεοπτικό συνεργείο του Alpha δεν στάθηκε απέναντι από την παρουσιάστρια. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappIT, η κάμερα του σταθμού είχε πάει στον χώρο από νωρίς αλλά στην πορεία χάθηκε από προσώπου γης!

«Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω» , είπε η Ελένη Μενεγάκη, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Η συνέχεια δόθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να διαχωρίσει τη θέση της και έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη.

«Είδα χθες στα social media την Ελένη Μενεγάκη που φωταγώγησε το κτίριο. Ελένη μου ήσουν μία κούκλα, όπως πάντα και αν συνεχίζεις να μας βλέπεις τα πρωινά όπως μας έβλεπες, σου στέλνω ένα γλυκό φιλί και σου θυμίζω πόσο σ’ αγαπώ», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read more