Ελένη Μενεγάκη: Με ποιο κανάλι έκπληξη συζητά; [vid]
Η ιστορία συνεχίζεται;
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Με ποιο κανάλι έκπληξη συζητά; [vid]

Ελένη Μενεγάκη: Ο οριστική αυλαία της εκπομπής «Ελένη» στον Alpha είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Ελένη Μενεγάκη: Από τότε που ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha κυκλοφορούν πολλές φήμες για την επόμενη τηλεοπτική συνεργασία της παρουσιάστριας.

Το μόνο που είναι σίγουρο προς το παρόν είναι ότι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής περιόδου από τον Ιανουάριο του 2021! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TV Έθνος ένα μεγάλο κανάλι «φλερτάρει» την Ελένη Μενεγάκη αλλά μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται ούτε από το σταθμό ούτε φυσικά από την παρουσιάστρια. Μιλάμε για τον ANT1.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση που αφορά πανομοιότυπη μεσημεριανή εκπομπή με αυτή που παρουσίαζε στον Alpha, κάτι που είναι και επιθυμία της ίδιας αφού η υπεροχή της στη διαφημιστική αγορά είναι γνωστή. Ωστόσο, το ενδεχόμενο να εξετάσουν κάτι διαφορετικό στο πλαίσιο της συνεργασίας τους δεν αποκλείεται. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως δεν ήταν λίγες οι φορές που πρόσωπα του ΑΝΤ1 έκαναν την εμφάνισή τους στην «Ελένη» επιβεβαιώνοντας τη διαχρονικά καλή σχέση του καναλιού με την Ελένη Μενεγάκη, κάτι που αφήνει περιθώριο να προχωρήσει το επαγγελματικό φλερτ για την επιστροφή της στον σταθμό.

Δείτε την πρώτη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον ΑΝΤ1:

Read more