Ελένη Μενεγάκη: Γιόρτασε τα γενέθλια της στην Άνδρο σβήνοντας τα 51 της κεράκια [pic]
51 χρονών και πιο όμορφη από ποτέ
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Γιόρτασε τα γενέθλια της στην Άνδρο σβήνοντας τα 51 της κεράκια [pic]

Ελένη Μενεγάκη: H παρουσιάστρια θα γίνει 51 ετών στις 29 Οκτωβρίου αλλά γιόρτασε λίγο νωρίτερα μαζί με τον αδελφό και τον γιο της.

Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια δεν έχει κανένα πρόβλημα να δείξει την πραγματική της ηλικία και έτσι ανέβασε τη φωτογραφία για να την δουν όλοι οι θαυμαστές της

Τα γενέθλια της παρουσιάστριας είναι βέβαια, στις 29/10 αλλά θέλησε να τα γιορτάσει οικογενειακά στην Άνδρο μαζί με την οικογένειά της. Φέτος όμως ενηλικιώνεται και ο γιος της Άγγελος, που έχει τα γενέθλια του τον Νοέμβριο ενώ ο αγαπημένος της αδερφός, Θοδωρής Μισόκαλος, είχε και εκείνος γενέθλια το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και έκλεισε τα 34 του χρόνια. Έτσι, αποφάσισαν να τα γιορτάσουν όλοι μαζί.

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον γιο και τον αδερφό της, αποφάσισαν έσβησαν και από μία διαφορετική τούρτα, η οποία είχε πάνω και κεράκια με την ηλικία τους. Τη φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει γίνει πολύ ενεργή το τελευταίο διάστημα, γράφοντας στη λεζάντα,

«Χρόνια μας πολλά αν και οι δυο τα γιορτάζουμε λίγο νωρίτερα κ ο ένας μια μέρα αργότερα @teomisokalos 24/10. #eleni 29/10. @aggelos_latsios 30/11».

Read more