Ελένη Φουρέιρα γάμος: Παντρεύεται με τον Μποτία – Είπε το «ναι» [vids]
Με το καλό!
LIFESTYLE

Ελένη Φουρέιρα γάμος: Παντρεύεται με τον Μποτία – Είπε το «ναι» [vids]

Ελένη Φουρέιρα γάμος: Μετά την πρόσφατη επανασύνδεση του ζευγαριού ακολουθεί ο γάμος.

Ελένη Φουρέιρα: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» η αγαπημένη τραγουδίστρια δέχθηκε την πρόταση γάμου του συντρόφου της Αλμπέρτο Μποτία.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά,

«Στα επαγγελματικά η Ελένη είναι στα πάνω της. Στα προσωπικά είναι ακόμα καλύτερα γιατί η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε μια πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία» αποκάλυψαν οι παρουσιαστές, ενώ αμέσως μετά διευκρίνισαν πως δεν πρόκειται για γεγονός που θα συμβεί στη διάρκεια του τρέχοντος έτους, καθώς υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας.

«Δέχτηκε, είπε το ναι απλώς επειδή τώρα έχει ρίξει όλη της την προσοχή και την αφοσίωση στο House of fame και καλώς το κάνει αυτό, ο γάμος θα καθυστερήσει. Θα τελειώσει το House of fame, θα τελειώσει ο κορονοϊός, θα πάρουμε πάλι τις δυνάμεις μας. Μπορεί να είναι μέσα στο 2022, δεν το ξέρω», συμπλήρωσαν.

Ο Άρης Καβατζίκης προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες, εξηγώντας: «Κάποια στιγμή μας είχαν έρθει στο περιοδικό Hello κάποιες φωτογραφίες της Ελένης που ήταν με τον Αλμπέρτο και είχαμε πάρα πολύ καιρό να τους δούμε μαζί. Είχε έρθει ο Αλμπέρτο από την Σαουδική Αραβία για να τη δει, κάναμε ρεπορτάζ και το είχαμε ψάξει πάρα πολύ και είχαμε βάλει τίτλο ότι είναι πάλι μαζί και είχαμε βγάλει αποκλειστικό.

Τότε είχαμε διαπιστώσει ότι και οι δύο εκείνη τη στιγμή είχαν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία γιατί τα παιδιά ήταν χώρια για ένα διάστημα αλλά όταν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, νομίζω ότι τα εμπόδια και η απόσταση μπορούν να τα προσπεράσουν όλα και είχαμε καταλάβει τότε που είχαμε μιλήσει και με πολλούς ανθρώπους ότι η Ελένη ήθελε να το δει πολύ σοβαρά.

Μεν η καριέρα αλλά ήθελε να κοιτάξει και την προσωπική της ζωή. Αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να της αποδείξει παρά την απόσταση ότι είναι πάντα δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα. Τα παρατούσε όλα και ερχόταν να την δει και προφανώς να δώσουν αυτή την δεύτερη ευκαιρία και καταλήγουμε σήμερα στην πρόταση γάμου που λέει η Μαρένα».

Read more