Έλενα Χριστοπούλου: Το GNTM, το unfollow και η Βίκυ Καγιά
Μια κόντρα άνευ ουσίας;
LIFESTYLE

Έλενα Χριστοπούλου: Το GNTM, το unfollow και η Βίκυ Καγιά

Έλενα Χριστοπούλου: Η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε μια συνέντευξη στο Down Town και μίλησε για όλα.

Έλενα Χριστοπούλου: Ξεκαθάρισε τη σχέση της με με τη Βίκυ Καγιά και τα unfollow. «Πώς να το πω, δεν ψάχνω να κάνω φίλους από τη δουλειά μου. Έχω, δεν θέλω άλλους…»

Η κριτής του My Style Rocks μίλησε για όλα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στον κύκλο που έκλεισε για το GNTM αλλά και τις σχέσεις που… ουδέποτε είχε με την Βίκυ Καγιά!

Η προηγούμενη τηλεοπτική σου εμπειρία ήταν στο GNTM. Πού πέρασες καλύτερα;

Δεν τα ξεχωρίζω, γιατί και τα δύο είναι κομμάτια του εαυτού μου. Το GNTM είναι η δουλειά μου, είμαι εγώ. Εννοώ πως είναι κομμάτι της πραγματικής μου δουλειάς αυτό που έκανα εκεί. Το My Style Rocks έχει επίσης να κάνει με τα ρούχα, που είναι άλλο κομμάτι της δουλειάς μου.

Όταν κάναμε αυτή τη φωτογράφηση, συζητιόταν έντονα αν θα επιστρέψεις στο GNTM μετά το My Style Rocks. Δεν είχες κάποια απάντηση. Σήμερα έχει αλλάξει κάτι;

Δεν έχει αλλάξει κάτι. Βέβαια, το GNTM ήταν ένας κύκλος που έκλεισε υπέροχα. Έκανα αυτό που έπρεπε, έκαναν και αυτοί αυτό που έπρεπε και περάσαμε δύο σεζόν πάρα πολύ ωραία. Τώρα κάνω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να σκεφτώ να ξανακάνω GNTM. Εξάλλου, εγώ GNTM έχω κάθε μέρα στη ζωή μου.

Με τη Βίκυ Καγιά και τα περιβόητα unfollow, τι έχει συμβεί;

Για τη Βίκυ το συζήτησα, το είπα, το ανέλυσα. Τι άλλο να πω παραπάνω; ‘Ο,τι έγινε, έγινε. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο.

Τα unfollow έγιναν πρόσφατα ή απλώς τα ανακαλύψαμε τώρα;

Είναι κάτι που ανακαλύψατε τώρα.

Έχεις μιλήσει μετά το τέλος της συνεργασίας σας με τη Βίκυ;

Όχι, αλλά δεν είχαμε γενικώς άλλες σχέσεις. Πώς να στο πω, δεν ψάχνω να κάνω φίλους από τη δουλειά μου. Έχω, δεν θέλω άλλους.

Πολλές φορές αναγκαζόμαστε στη δουλειά να συνυπάρξουμε με ανθρώπους που μπορεί να μην ταιριάζουμε. Σου συνέβη κάτι τέτοιο στο GNTM;

Ήξερα εξ αρχής ποιοι άνθρωποι θα είναι εκεί. Είναι όλοι τους επαγγελματίες, άριστοι στη δουλειά τους και τα πήγαμε μια χαρά όσο δουλεύαμε μαζί. Μετά απλώς αλλάζουν οι περιστάσεις, οι συνθήκες, η ζωή. Και αν θέλεις να είσαι συνεπής ως άνθρωπος, κάνεις αυτό που πιστεύεις.

Read more