Έλενα Χριστοπούλου: «Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου έχει αφήσει ντροπή» [vid]
Της αρέσουν τα δύσκολα
LIFESTYLE

Έλενα Χριστοπούλου: «Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου έχει αφήσει ντροπή» [vid]

Έλενα Χριστοπούλου: Ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης.

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για όλα στην εκπομπή The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στο νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ, «Super Makeover» για την παρουσίαση του οποίου αρχικά είχε ακουστεί το δικό της όνομα.

Όπως είπε στον παρουσιαστή, «ήταν να παρουσιάσω το Super Makeover στον ΣΚΑΪ, ναι. Δεν έφτασαν οι συζητήσεις σε σημείο οικονομικό. Το πρόβλημα ήταν , που βασικά δεν είναι πρόβλημα, πως τα κανάλια είναι εταιρείες και ενώ κάνεις κουβέντες, κάνεις δοκιμαστικά και όλα είναι καλά, μια εταιρεία σκέφτεται προφανώς ότι «πρέπει να πάρω ένα πιο φρέσκο πρόσωπο. Αντικειμενικά, και με ποιους πελάτες και πιο kinky διαφημιστικά».

«Την θεωρώ και πάρα πολύ ώριμη την απόφαση αυτή. Μια απόφαση που πήρε αυτή η εταιρεία που λέγεται ΣΚΑΪ και είμαι μαζί τους. Business is business» πρόσθεσε.

Όσον αφορά τη σχέση της με την τηλεόραση τόνισε ότι μπορεί να ζήσει και μακριά της. «Η τηλεόραση, τρία χρόνια τώρα, μοιάζει πάρα πολύ με τον χώρο της μόδας και με την κοινωνία. Η τηλεόραση είναι η κοινωνία σε ένα κουτί και δεν διαφέρει σε τίποτα, παρά μόνο στα φώτα, το make up και τα μαλλιά»!

«Θελκτική είναι γιατί σε βοηθάει πάρα πολύ με τα παρεμφερή που κάνεις. Φυσικά δηλαδή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ η τηλεόραση αλλά δεν είναι για να τρελαθώ κιόλας. Δεν έχει γίνει και κάτι τρομερό» πρόσθεσε. «Θα μπορούσα να μείνω και για πάντα εκτός τηλεόρασης. Αυτή να είναι και η τελευταία φορά που παρουσιάζομαι στην τηλεόραση αυτή σήμερα μαζί σου. Είπα μπορεί και δεν θα τρελαθώ αν γίνει αυτό».

Ιδιαίτερη βαρύτητα όμως έδωσε και στις δυσκολίες που έχει περάσει στα προσωπικά της και το διαζύγιό της με τον Πάνο Καλλίτση.

Απαντώντας στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο χθεσινό «The 2night Show», αν συνεχίζει να είναι αρνητική στην προοπτική ενός γάμου, η Έλενα Χριστοπούλου είπε πως δεν το σκέφτεται καν. «Εδώ δεν ξέρουμε αν θα ζούμε αύριο – μεθαύριο και τι θα κάνουμε με τον κορονοϊό» σχολίασε η γνωστή booker μοντέλων.

«Η ιστορία του διαζυγίου μου, με όλα αυτά που γράφτηκαν και δημοσιεύτηκαν, μου έχει αφήσει ντροπή», εξήγησε, αναφερόμενη στο σίριαλ του χωρισμού της με τον Πάνο Καλλίτση, το οποίο συνεχίζεται έως σήμερα στις δικαστικές αίθουσες.

«Θα μπορούσα να το έχω σταματήσει με τρόπους που δεν είναι της ηθικής μου. Θα μπορούσα να έχω προσποιηθεί, θα μπορούσα να γίνω όπως πολλοί άνθρωποι που λένε ψέματα και κάνουν αηδίες πίσω από την άλλη των άλλων. Θα μπορούσα να έχω προβεί σε άλλες διαδικασίες και ενέργειες» συμπλήρωσε.

Read more