Έλενα Παπαρίζου: «Στην καραντίνα βίωσα ελαφριάς μορφής κατάθλιψη» [vid]
«Κοντεύω πια τα 40 και έχω τη δική μου άποψη»
LIFESTYLE

Έλενα Παπαρίζου: «Στην καραντίνα βίωσα ελαφριάς μορφής κατάθλιψη» [vid]

Έλενα Παπαρίζου: Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου της τραγουδιού.

Έλενα Παπαρίζου: Τη συνέντευξη παραχώρησε στον Άρη Καβατζίκη και στο «Πάμε Δανάη» με αφορμή και την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Ξένο Σώμα».

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για το μήνυμα του τραγουδιού της περί  διαφορετικότητας αλλά και για τη δύσκολη εμπειρία της στην καραντίνα.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα συμφωνήσουν καθόλου. Μπορεί να με βρίζουν πίσω από την πλάτη μου ή μπορεί και κατάμουτρα αλλά θα το δεχτώ«, «Μας ήρθε η ιδέα για τη διαφορετικότητα. Μέσα από το βίντεο περνάμε άλλο μήνυμα. Κοντεύω τα 40 και κάπως καλύτερα την ξέρω την ζωή και τολμάω να σταθώ με πολλή δύναμη στα πόδια μου και να πω ότι αυτή είναι η δική μου άποψη. Εγώ έχω πει αυτό που νιώθω».

Για την περίοδο του Lockdown ανέφερε τις δυσκολίες που βίωσε, «Η καραντίνα ήταν και καλή και άσχημη. Τα καλά ήταν ότι χάρηκα που βρήκαμε περισσότερο χρόνο να είμαστε μαζί με τον Αντρέα. Βγαίναμε κάθε μέρα έξω για περπάτημα, στρώναμε το τραπέζι πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Άρα, είχα περισσότερο χρόνο μαζί του».

«Βέβαια ψυχολογικά όλη αυτή η κλεισούρα, όμως, δεν με έκανε να είμαι πολύ καλά. Για εμένα σαν Έλενα. Εγώ και ο Ανδρέας ήμασταν σπίτι κι έχουμε εντελώς διαφορετική οπτική για το πώς περάσαμε. Αν ρωτήσεις τον Αντρέα θα σου πει ότι πέρασε τέλεια στην καραντίνα. Δούλευε από το σπίτι. Αφού κάναμε όλες τις δουλειές, εμένα μου έλειπε πολύ η δουλειά μου, με κούρασε πάρα πολύ, έπαθα κάτι πονοκεφάλους, είχα ψυχοσωματικά. Μπήκα σε μια ελαφριάς μορφής κατάθλιψη. Δηλαδή όταν ήρθε η μέρα κι άνοιξαν ξανά ήταν τύπου ότι ήθελα να βγω να ουρλιάζω».

Read more