Διπολική Διαταραχή Selena Gomez: Έκανε την αποκάλυψη on camera [vid]
Τώρα δεν φοβάται πια
LIFESTYLE

Διπολική Διαταραχή Selena Gomez: Έκανε την αποκάλυψη on camera [vid]

Διπολική Διαταραχή Selena Gomez: Η διάσημη τραγουδίστια και ηθοποιός προχώρησε σε αυτή την προσωπική αποκάλυψη ενώ μιλούσε στην ιντερνετική εκπομπή της Μάιλι Σάιρους.

Διπολική Διαταραχή Selena Gomez: Η Σελένα Γκόμεζ έκανε αυτή την αποκάλυψη on camera γιατί όπως είπε θέλει να μοιραστεί το μήνυμά της, το οποίο όμως ενδεχομένως να μη φτάσει στις μάζες με τον τρόπο που αυτή ελπίζει. «Μετά από αρκετά χρόνια συνειδητοποίησα ότι ήμουν διπολική. Άρχισα να μαθαίνω περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτό και αυτό με βοήθησε» είπε μεταξύ άλλων.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο Live show στο Instagram της Μάιλι Σάιρους «Bright Minded», και μίλησε για όλα. Για το ότι η καταγωγή της από το Τέξας ήταν εμπόδιο στο να αποκαλύψει την αλήθεια για τα ζητήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει. Μόλις όμως αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη διαταραχή της είπε ότι «ήθελα να μάθω τα πάντα» και αυτό τη έκανε να μη φοβάται πια.

Μάλιστα με αυτήν την εξομολόγηση ελπίζει να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.  «Όσο περισσότερο εκπαιδεύετε τον εαυτό σας σε αυτό, τόσο περισσότερο δεν θα φοβάστε. Αυτό είναι κάτι που εμένα με βοήθησε πάρα πολύ».

Read more