Δήμος Βερύκιος για Κοντομηνά: «Περνάει πολύ δύσκολα» [vid]
Ένα συγκινητικό ξέσπασμα
LIFESTYLE

Δήμος Βερύκιος για Κοντομηνά: «Περνάει πολύ δύσκολα» [vid]

Δήμος Βερύκιος για Κοντομηνά: Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή Happy Day εμφανίζεται καθημερινά ο δημοσιογράφος και σχολιάζει την επικαιρότητα.

Δήμος Βερύκιος για Κοντομηνά: Το πρωί της Τετάρτης όμως, αιφνιδίασε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους υπόλοιπους συντελεστές του Happy Day αιφνιδίασε το πρωί της Τετάρτης ο Δήμος Βερύκιος.

Ο δημοσιογράφος έκανε μια ειδική αναφορά στον Δημήτρη Κοντομηνά, χωρίς να αναφέρει το όνομά του. Η αφορμή δόθηκε από τα γενέθλια του επιχειρηματία που γίνεται 8ο ετών. Ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε πολύ συγκινημένος:  «Σας αποχαιρετώ λέγοντας ότι σήμερα έχει γενέθλια ένα αγαπημένο πρόσωπο που πέρυσι πάτησε τα 80. Μόνο που φέτος περνάει δύσκολα, πολύ δύσκολα, δίνει τη δική του μάχη. Αν και φοβάμαι ότι δεν μπορεί τώρα πια να εισπράξει την αγάπη μας, θα του πω μόνο. “Αγάντα αγαπημένε μας. Αγαπημένε μου”. Όχι, δεν θα ξανακλάψω. Καλημέρα».

Από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Επειδή κατάλαβα ποιον εννοείς, κι εγώ στέλνω την αγάπη μου και την αμέριστη εκτίμησή μου. Και ελπίζω να την εισπράττει με οποιονδήποτε τρόπο εκείνος ξέρει και μπορεί».

Read more