Δημήτρης Μπέλλος- Μαρία Μπέη: Το ζευγάρι του MasterChef στην πρώτη φωτογραφία μετά το τέλος του παιχνιδιού [pic & vids]
Το ζευγάρι είναι μια χαρά και ευτυχισμένο
LIFESTYLE

Δημήτρης Μπέλλος- Μαρία Μπέη: Το ζευγάρι του MasterChef στην πρώτη φωτογραφία μετά το τέλος του παιχνιδιού [pic & vids]

Δημήτρης Μπέλλος- Μαρία Μπέη: Ακούσαμε ότι χώρισαν αλλά είναι μαζί και συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους.

Δημήτρης Μπέλλος- Μαρία Μπέη:  Το ζευγάρι δημιουργήθηκε μέσα στο σπίτι του MasterChef και πλέον χωρίς δεσμεύσεις και συμβόλαια ζει τον έρωτά του φανερά.

Μοιράστηκαν μάλιστα και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram. Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο Δημήτρης Μπέλλος στον λογαριασμό του στο Instagram, μετά την πρόσφατη εμφάνιση της συντρόφου του, Μαρίας, στην εκπομπή του Star «Η φωλιά των Κου Κου».

«Τι άλλο θα κάνουμε; Θα το μάθετε σύντομα», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Μπέλλος ποζάροντας πίσω από τη Μαρία.

«Ο Δημήτρης είπε πως μόνο θετικά τον επηρέαζα. Μου έδωσε πάρα πολύ βοήθεια και τον ευχαριστώ πολύ. Και ψυχολογικό στήριγμα ήταν», είπε στην «Φωλιά των Κου Κου» για τη σχέση τους η Μαρία Μπέη. Μάλιστα ο Δημήτρης Μπέλλος την συνόδευσε στην εκπομπή.

Όσο για την περιβόητη γκρίνια της στον Δημήτρη, η Μαρία είπε: «Παντόφλα δεν έπεσε ποτέ. Ο Δημήτρης μπροστά στις κάμερες έλεγε “μίλα, μίλα” και όταν πηγαίναμε σπίτι άρχιζε. Η σχέση μας μαζί με τον Δημήτρη βγαίνοντας και βλέποντας τα επεισόδια δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήταν. Δεν γκρίνιαζα 24 ώρες το 24ωρο. Δε θα με άντεχε. Έχουμε δουλέψει μαζί με τον Δημήτρη γιατί τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγω κορονοϊού. Προς το παρόν μένουμε Αθήνα».

Η κάμερα όμως του Πρωινού του πέτυχε και στο studio του τελικού του MasterChef, όμως απέξω, ενώ μόλις είδαν την κάμερα έφυγαν με το αυτοκίνητό τους. «Ευχαριστούμε πολύ, καληνύχτα, πάμε να κοιμηθούμε» ήταν το μόνο σχόλιο του γελαστού Δημήτρη Μπέλλου στους δημοσιογράφους. Στο video που προβλήθηκε στο Πρωινό τον βλέπεις να μπαίνει στην θέση του οδηγού ενώ η Μαρία είναι δίπλα του.

Read more