Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Με νέο look πιο ανανεωμένη από ποτέ [vid]
Όμορφη και ανανεωμένη
LIFESTYLE

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Με νέο look πιο ανανεωμένη από ποτέ [vid]

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε για το παρόν και το παρελθόν.

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Με νέο look στα μαλλιά της και ανανεωμένη εμφάνιση ήταν καλεσμένη στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου με κοντά μαλλιά, φόρεσε ένα λευκό κουστούμι το οποίο συνδύασε με υπέροχα λευκά sneakers. Η ανανεωμένη της εμφάνισή εντυπωσίασε και τη Φαίη Σκορδά, με την οποία μίλησαν για όλα.

«Για όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα πήγαινα στο J2US», είπε χαρακτηριστικά η κα Λιάνη. Στη συνέχεια μίλησε για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί από τον Τύπο, το J2US, και τον αληθινό της χαρακτήρα.

«Είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι δήθεν. Μετά από τόσα χρόνια έχουν καταρρεύσει τα πάντα, επομένως, είμαι ο εαυτός μου. Αυτή είμαι. Έχω πονέσει πάρα πολύ. Έχω κακοποιηθεί από τα ΜΜΕ ως γυναίκα. Έφτιαξαν μια εικόνα που δεν είναι η Δήμητρα. Μια εικόνα εντελώς διαστρεβλωμένη, άσχημη, με όλα τα κακά του κόσμου. Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τα πάντα. Εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου, εκμεταλλεύτηκε το όνομά της… Παρουσίασαν την εικόνα μια γυναίκας που γδυνόταν, εύκολης…»

«Ήμουν μια βαθιά σκεπτόμενη γυναίκα. μια γυναίκα που πιστεύει, μια γυναίκα που αγάπησε τον άντρα της σε μεγάλο βαθμό. Είναι από τις αγάπες που σου συμβαίνουν μια φορά στη ζωή σου, δεν μπορεί να σου ξανασυμβεί.Έφαγα όση λάσπη μπορούσα να αντέξω. Το πολέμησα με τη βοήθεια του Θεού και είμαι εδώ σήμερα, υγιής, καλά…»

Υπήρχε περιοδικό μιας εποχής που ήταν η Μαργαρίτα να κρατάει το κεφάλι μου ως Σαλώμη. Είχαν αποκρουστικά θέματα, δεν μιλάω απλώς για μια γύμνια. Που και αυτή ήταν μια φυσιολογική εποχή των 20 μου, που δεν είχα καμία σχέση ούτε με πολιτική, ούτε με πολιτικούς».

«Μου έγινε πρόταση για το J2US αλλά ήμουν κάθετη. Ήταν τηλεφωνική προσέγγιση αλλά αρνήθηκα. Έχω μια ιστορία που δεν διακυβεύεται. Είμαι άλλο πράγμα εγώ. Για όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα το έκανα. Δεν θα το έκανα γιατί είμαι ένα μέρος της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Δεν υπάρχει τίμημα γι’ αυτό. Μου είχε γίνει πρόταση και για το Dancing With The Stars παλιά. Είμαι άλλη κατηγορία.

Είμαι ανθρωποκεντρική και ελληνοκεντρική. Αγαπώ τους ανθρώπους, δεν είμαι ανταγωνιστική με τις γυναίκες. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που εγκεφαλικά έχουν πράγματα να δώσουν, γι’ αυτό και παντρεύτηκα τον συγκεκριμένο άνθρωπο», κατέληξε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Read more