Δικαστήριο μόδας: Ποιοι κάνουν δοκιμαστικά [vid]
Σε ρόλο δικαστή
LIFESTYLE

Δικαστήριο μόδας: Ποιοι κάνουν δοκιμαστικά [vid]

Δικαστήριο μόδας: Πρόκειται για μια καινούρια εκπομπή που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν στο Open.

Δικαστήριο μόδας: Το Δικαστήριο Μόδας η νέα εκπομπή του Open που είχε προσωρινά αναβληθεί πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου.

Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα της εκπομπής, Happy Day: «Το δικαστήριο μόδας θα βγει κανονικά με τη Μαρία Μπακοδήμου. Θα είναι μια τριμελής κριτική επιτροπή και χθες ξεκίνησαν να βλέπουν και πρόσωπα, άρχισαν τα πρώτα δοκιμαστικά, τα πρώτα ραντεβού για την στελέχωση της ομάδας».

Ποιοι πέρασαν από δοκιμαστικά; Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, δοκιμαστικά για την εκπομπή έχουν περάσει μέχρι στιγμής ο Βασίλης Ζούλιας, η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Σπύρος Πώρος, ενώ αναμένονται κι άλλοι να δοκιμαστούν.

«Από δοκιμαστικό πέρασαν ο Βασίλης Ζούλιας. Το επόμενο πρόσωπο δέχτηκε πρόταση και από το GNTM, αλλά δεν τα βρήκαν. Είναι η Υβόννη Μπόσνιακ που έκανε χθες ένα πρώτο ραντεβού. Επόμενο πρόσωπο είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που επίσης πέρασε χθες από δοκιμαστικό. Και ένα άλλο πρόσωπο που είχε δεχτεί πέρυσι πρόταση για το My Style Rocks είναι ο Σπύρος Πώρος. Θα υπάρξουν κι άλλα πρόσωπα, δεν είναι μόνο αυτά»!

Read more