Δείτε το hot χρώμα μαλλιών που υιοθετούν όλες οι σταρ – Kaia Gerber, Kylie Jenner και Emily Ratajkowski τελείως διαφορετικές
Το ξανθό κανείς ποτέ δεν αρνήθηκε
LIFESTYLE

Δείτε το hot χρώμα μαλλιών που υιοθετούν όλες οι σταρ – Kaia Gerber, Kylie Jenner και Emily Ratajkowski τελείως διαφορετικές

Οι τρεις celebrities έχουν πλέον κάτι κοινό. Απέκτησαν το ίδιο χρώμα μαλλιών.

Η Kaia Gerber, η Kylie Jenner και η Emily Ratajkowski μόλις υιοθέτησαν την πιο hot απόχρωση στα μαλλιά τους για το καλοκαίρι.

Οι αλλαγές προέκυψαν και στις τρεις στη διάρκεια και λίγο μετά από την καραντίνα, όπου φαίνεται πως θέλησαν μια αλλαγή. και αποφάσισαν να υιοθετήσουν το πιο hot trend της εποχής, το απόλυτο ξανθό!

Η κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, είναι μόλις 18 χρόνων και έχει ήδη καταφέρει να κατακτήσει μια σημαντική θέση στον χώρο της μόδας. Έτσι μετά την πανδημία το εντυπωσιακό μοντέλο αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της που ομολογουμένως της ταιριάζει μοναδικά. Από καστανή έγινε κατάξανθη και οι followers της δεν σταμάτησαν να αφήνουν σχόλια για αυτή της την αλλαγή.

Η Emily Ratajkowski αποφάσισε από εντυπωσιακή καστανή να γίνει εντυπωσιακή ξανθιά. Μάλιστα αυτή η επιλογή της προκάλεσε ενθουσιασμό στους followers της.

Η ίδια δήλωσε στο αμερικανικό Elle πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας, κοιτούσε συχνά τον εαυτό της στον καθρέφτη και ένιωθε ότι χρειάζεται μια αλλαγή. Η EmRata, είναι το πρόσωπο της Kérastase, και υιοθέτησε για το καλοκαίρι ένα νέο χρώμα μαλλιών, που υιοθετούν ξαφνικά όλες οι celebrities. To συνδύασε με την τεχνική των faded roots, αυτή δηλαδή που θέλει τη ρίζα των μαλλιών στο φυσικό χρώμα τους.

Τέλος, η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, Kylie Jenner, αποφάσισε να κάνει μία ακόμα μεγάλη αλλαγή στο look της εν όψει καλοκαιριού. Εξακολουθεί και είναι πολύ εντυπωσιακή, μάλλον ακόμη περισσότερο!

Read more