Δανάη Παππά: Γιατί αποχώρησε από τις «8 Λέξεις» – «Έχω φύγει εδώ και τρεις εβδομάδες» [vid]
Η όμορφη ηθοποιός μιλά για την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή
LIFESTYLE

Δανάη Παππά: Γιατί αποχώρησε από τις «8 Λέξεις» – «Έχω φύγει εδώ και τρεις εβδομάδες» [vid]

Δανάη Παππά: Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης.

Δανάη Παππά: Για την πορεία της στην υποκριτική και για το επιτυχημένο σίριαλ «8 Λέξεις» μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show η ηθοποιός.

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε και τον λόγο της αποχώρησής της από την τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ, «Έχω αποχωρήσει εδώ και τρεις εβδομάδες από τις “8 Λέξεις”» είπε η νεαρή ηθοποιός.

Χαρακτηριστικά, η Δανάη Παππά ανέφερε: «Είναι τρεις εβδομάδες που αποχώρησα από τις “8 Λέξεις”. Είναι πολύ ωραία που δεν έχω γυρίσματα, είναι πολύ ωραία που είμαι στην Αθήνα, μου είχε λείψει να ασχολούμαι με τον εαυτό μου και να κάνω πράγματα για εμένα. Θα ήθελα να είμαι στο σίριαλ μέχρι το τέλος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν δική μου επιλογή γιατί και η προηγούμενη σειρά ήταν πάλι στην Κύπρο, οπότε τρία χρόνια ήταν αρκετά για μένα. Τα πήγαινα πολύ καλά με τους συνεργάτες μου στην Κύπρο, κάναμε παρέα, αλλά μου έλειπε το σπίτι μου. Να ξυπνάω το πρωί και το περιβάλλον δίπλα μου να είναι γνώριμο».

Η ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι περνάει όμορφα στην Εύβοια που είναι ο ένας από τους δύο τόπους καταγωγής της γιατί δεν πιάνει καλά το κινητό της. Μίλησε όμως και για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη: «Είμαι πολύ ερωτευμένη. Είναι μια ωραία σχέση και το ζω. Αφού νιώθω άνετα. Δε με νοιάζουν τα κακά σχόλια, δεν με ακουμπάνε» είπε.

Η ίδια εξομολογήθηκε πόσο πολύ έχει πληγωθεί από τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχθεί: «Όταν όλος ο κόσμος σε συμπαθεί, κάτι δεν πάει καλά έλεγε η γιαγιά μου η Κερκυραία. Έχω πληγωθεί από άσχημα σχόλια. Αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις μην το πεις καθόλου», είπε. «Δημιουργώ σχέσεις πολύ στενές, αλλά δεν έχω ζήλιες» είπε και πρόσθεσε: «Μου αρέσει όταν είμαι σε έναν επαγγελματικό χώρο να δένομαι με τους συνεργάτες μου για να μπορώ να τους καταλάβω» τόνισε.

Read more