Δανάη Λουκάκη: Προσπάθησε να μας δώσει ένα ακόμη spoiler για τις Άγριες Μέλισσες αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε [vid]
Οι Άγριες Μέλισσες στο προσκήνιο
LIFESTYLE

Δανάη Λουκάκη: Προσπάθησε να μας δώσει ένα ακόμη spoiler για τις Άγριες Μέλισσες αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε [vid]

Δανάη Λουκάκη: H ηθοποιός που τον τελευταίο χρόνο παίζει στην επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ στης Τετάρτης.

Δανάη Λουκάκη: Η τηλεοπτική «Παγώνα» από τις Άγριες Μέλισσες, μίλησε στο «The 2night Show» για τη ζωή και τα σχέδια της για το μέλλον, αλλά η συζήτηση γύρισε, όπως ήταν αναμενόμενο και στο επιτυχημένο σίριαλ του ANT1.

Φυσικά η ηθοποιός δεν ήθελε να κάνει ένα ακόμη spoiler και αστειευόμενη με τον παρουσιαστή, άφησε να εννοηθεί πως η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 θα πάει, όχι μόνο δεύτερη, αλλά και τρίτη σεζόν.

«Η επιτυχία του κάστινγκ στις Άγριες Μέλισσες είναι ότι έφεραν ανθρώπους που κουρδίστηκαν και λειτούργησαν πολύ όμορφα και ομοιόμορφα είναι πολύ μεγάλο αβαντάζ. Στη δεύτερη σεζόν, που θα πάμε έξι χρόνια μετά, δεν θα ασχοληθούμε με την ερωτική ζωή της Παγώνας και του Περικλή», είπε η Δανάη Λουκάκη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε από τη Δανάη Λουκάκη να του κάνει μια συνταρακτική αποκάλυψη για τη σειρά και μέσα από ένα χιουμορστικό διάλογο κατέληξαν ότι η σειρά θα πάει και τρίτη σεζόν.

Γ.Α.: Δανάη, Τρίτη χρονιά θα πάνε οι Άγριες Μέλισσες;

Δ.Λ.: Ασφαλώς, φυσικά!

Read more