Chiara Ferragni: Challenge – Ποιος φόρεσε καλύτερα το t-shirt; Αυτή ή ο γιος της [pic]
Άλλη μια μαμά με αδυναμία στο γιο της
LIFESTYLE

Chiara Ferragni: Challenge – Ποιος φόρεσε καλύτερα το t-shirt; Αυτή ή ο γιος της [pic]

Chiara Ferragni: Μια στυλιστική μάχη μεταξύ μητέρας και γιού.

Chiara Ferragni: Η όμορφη επιχειρηματίας θέλοντας να διασκεδάσει τους followers της έβαλε σε ψηφοφορία το ποιος από τους δύο, αυτή ή ο γιος της Leo φόρεσαν καλύτερα το ίδιο t-shirt.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε στις 7/5 που ήταν τα γενέθλιά της που δείχνει την ίδια και τον γιο της να φοράνε το ίδιο t-shirt, αρχικά σκεφτήκαμε (ξανά) πόσο όμορφος είναι ο μικρός Leo. Σε δεύτερη φάση διαβάσαμε τη λεζάντα. Η επιχειρηματίας μας κάλεσε να ψηφίσουμε ποιος από τους δυο τους φόρεσε το t-shirt καλύτερα. Και η μάχη του στιλ ξεκίνησε.

Ο 2χρονος Leone ποζάρει στον φωτογραφικό φακό σαν πραγματικό μοντέλο (είναι και κάτι που βλέπει συνεχώς να συμβαίνει στο σπίτι). Φοράει ένα γκρι t-shirt με την υπογραφή του brand Fiorucci, βερμούδα και sneakers σε φανταστικό τιρκουάζ. Δίπλα, η μαμά του έχει συνδυάσει το ίδιο γκρι Fiorucci t-shirt (crop στην δική της εκδοχή) με δερμάτινο παντελόνι. Η ίδια πάντως έδωσε ξεκάθαρη κατεύθυνση στο τι να ψηφίσουμε, βάζοντας το όνομα του γιου της στη δική της απάντηση.

Read more