Αθηνά Οικονομάκου Σπίτι: Πως περνάει στο σπίτι και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις λήξει η καραντίνα; [pics]
Η επικοινωνία της με το κοινό είναι πάντα μοναδική
LIFESTYLE

Αθηνά Οικονομάκου Σπίτι: Πως περνάει στο σπίτι και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις λήξει η καραντίνα; [pics]

Αθηνά Οικονομάκου Σπίτι: Η ηθοποιός απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων των φανς της μέσα από το Instagram.

Αθηνά Οικονομάκου Σπίτι: Η ηθοποιός φαίνεται πως είχε κέφια και μέσα από την εφαρμογή Q&A απάντησε στις γλυκές ερωτήσεις των folowers της.

Το αγαπημένο της κοινό ήθελε να μάθει πως περνάει μέσα στο σπίτι: «H αλήθεια είναι πως με ένα παιδί δύο ετών, δεν έχεις και πολύ ελεύθερο χρόνο μέσα στη μέρα. Μαγειρεύω, τακτοποιώ, δουλεύω, κάνω γυμναστική (την τελευταία εβδομάδα), βλέπω Netflix, ζωγραφίζω, σκέφτομαι, χαλαρώνω, συζητάω, μιλάω με βίντεο κλήση για δουλειά αλλά και με τους φίλους μου κλπ.», απάντησε.

Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί εφόσον τους ενδιέφερε πόσα κιλά είναι η ηθοποιός, «Δεν ζυγίζομαι συχνά… οπότε δεν ξέρω με ακρίβεια… γύρω στα 53-54», απάντησε η Οικονομάκου, ενώ στην ερώτηση εάν βλέπει συχνά τους γονείς της απάτησε ότι λόγω της κατάστασης έχει να τους δει ένα μήνα. Και φυσικά το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις λήξει η καραντίνα θα είναι να δει τους δικούς της και να χορέψει μέχρι πρωίας!

Read more