Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία που δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα [pic & vid]
Σύντομα μανούλα για ακόμη μια φορά
LIFESTYLE

Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία που δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα [pic & vid]

Αθηνά Οικονομάκου: Η όμορφη ηθοποιός και επιχειρηματίας, μας ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Αθηνά Οικονομάκου: Μια από τις αρκετές, celebrities που έχουν μείνει έγκυες στη διάρκεια της καραντίνας είναι και η αγαπημένη ηθοποιός.

Όπως μας ανακοίνωσε πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου, περιμένει το δεύτερο παιδάκι της. Η αγαπημένη ηθοποιός κρατώντας τον γιο της, Μάξιμο, αγκαλιά, μοιράστηκε με το κοινό της ότι το δεύτερο μωρό της είναι καθ’οδόν.

H δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν κάτι που επιθυμούσε το ζευγάρι εδώ και καιρό και ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να συμβεί. Όπως ανέφερε και η ίδια στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», σύντομα θα έχει το μωρό της στην αγκαλιά της, καθώς έχει περάσει ο καιρός και μάλιστα ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της και σεβάστηκαν την επιθυμία της να το ανακοινώσει στο δικό της χρόνο.

Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων, η Οικονομάκου αποφάσισε να κάνει ένα story στο οποίο η κοιλίτσα της φαίνεται πολύ φουσκωμένη. Θέλοντας να αστειευτεί και λίγο έγραψε με χιολυμορ: «Τώρα τι πιστεύετε; Φταίει το ρούχο ή έχει φτάσει τόση η κοιλίτσα μου;»

Read more