Αθηνά Οικονομάκου: Είναι έγκυος και δείτε πως το ανακοίνωσε [pic]
Περιμένει το δεύτερο παιδάκι της
LIFESTYLE

Αθηνά Οικονομάκου: Είναι έγκυος και δείτε πως το ανακοίνωσε [pic]

Αθηνά Οικονομάκου: Η ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο της παιδί.

Αθηνά Οικονομάκου: Τα τελευταία χρόνια εκτός από τη σειρά «Έλα στη θέση μου» που πρωταγωνιστεί, δραστηριοποιείται και στον επιχειρηματικό χώρο.

Ο χρόνος της μοιράζεται ανάμεσα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και την οικογένειά της και πολλές φορές οι καταστάσεις ήταν πιεστικές. Τους τελευταίους μήνες όμως έχει έρθει σε μια ισορροπία και έτσι αποφάσισε ότι είναι έτοιμη για δεύτερο παιδί.

Σήμερα λοιπόν, θέλησε να ανακοινώσει την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της στους διαδικτυακούς της φίλους. Ανέβασε λοιπόν, μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας,

«Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια» και κρατούσε στην αγκαλιά της τον Μάξιμο, σχηματίζοντας με τα δάχτυλα της τον αριθμό 2.

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο Pop Up: «Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί. Τον πρώτο καιρό δυσκολεύτηκα με τον μικρό γιατί άλλαξε όλη μου η ζωή. Το ήξερα, το ήθελα και ήταν απόφασή μας με τον άντρα μου αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι περιμένεις, οπότε τον πρώτο καιρό ζορίστηκα. Καθώς περνά ο καιρός και αποδέχεσαι τη νέα συνθήκη, βρίσκεις τις ισορροπίες. Τώρα είμαι σε μια πολύ ισορροπημένη φάση στη ζωή μου που νιώθω ότι είμαι έτοιμη για δεύτερο παιδάκι»!

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο στις 18 Νοεμβρίου 2017 με πολιτικό γάμο στο Γύθειο. Στις 14 Μαρτίου 2018, γεννήθηκε ο γιος τους, Μάξιμος και λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο, στη Μύκονο.

Read more